Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζει αήττητος και πρώτος ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας (βίντεο&φωτο)


ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ - ΑΟ ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ Ν.ΣΑΝΤΑΣ 76-50

Τέσσερα στα τέσσερα για την ομάδα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας στο πρωτάθλημα της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ που τον κρατάει πρώτο στη βαθμολογία με συγκάτοικο τον Αετό Κιλκίς. Για να συμβεί όμως αυτό έπρεπε να ανεβάσει απόδοση τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι του Σαββάτου με τους Ατρόμητους Νέας Σάντας.

Στο πρώτο ημίχρονο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να επιβληθεί της άλλης με τις δύο ομάδες να μένουν κοντά στο σκορ και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 35-29 για τους γηπεδούχους.

Τα πάντα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ Αλμωπίας έπαιξαν καλή άμυνα, δέχθηκαν μόλις 21 πόντους και επικράτησαν με 76-50. Τρομερή ενέργεια των γηπεδούχων στην άμυνα στο δεύτερο μέρος, αφού όταν κατάλαβαν ότι στο... ρελαντί δεν μπορούν να ξεφύγουν στο σκορ, πάτησαν το γκάζι όσο χρειαζόταν και πήραν το ματς.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Μπάτσος, ο οποίος πέτυχε 21 πόντους με 4 τρίποντα, ενώ σταθερά καλός και ο Τριανταφύλλου με 20 πόντους και 4 τρίποντα κι αυτός. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Υφαντίδης με 21 πόντους.

Καλή ήταν η διαιτησία των Ντόγκα και Τζήμου.

Την επόμενη αγωνιστική (3/12) η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας αγωνίζεται στην έδρα του Μ.Αλέξανδρου Λεπτοκαρυάς, ενώ οι Α τρόμητοι Ν.Σάντας υποδέχονται τον Κολινδρό.

Δείτε στιγμιότυπα της αναμέτρησης μέσα από την κάμερα της karatzova.com:

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1ο(15-14), 2ο(35-29), 3ο(58-38), 4ο(76-50)

ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (Ουρτζάνης): Εμμανουηλίδης 4, Μπάτσος 21(4), Λιούγκας 9(1), Τσαμτσίδης, Αβραάμ 3(1), Σαρακινλής 11, Γλαπατζής 2, Καλαϊτζής 6, Τριανταφύλλου 20(4).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ Ν. ΣΑΝΤΑΣ (Λαδάς): Ανδρεάδης 6, Αραγιόγλου, Βέττης 3(1), Μεταξάς 4, Τράκας 7(1), Πανταζής 5(1), Μιχαηλίδης 4, Υφαντίδης 21, Καραντάκης, Λαζαρίδης.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.