Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έφη Αχτσιόγλου: «Δεν νομίζω ότι η νεότητα από μόνη της είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα» (βίντεο)



Η νέα υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου μίλησε στην κρατική τηλεόραση για τη διαπραγμάτευση των εργασιακών με τους θεσμούς απαντώντας και στην ερώτηση για το κατά πόσο είναι ικανή να διαχειριστεί τέτοια θέματα στην ηλικία των 31.

«Δεν νομίζω ότι η νεότητα από μόνη της είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα», είπε αρχικά.

«Πολλές φορές η νεότητα μπορεί να φέρει νέες, φρέσκες ιδέες και όρεξη για δουλειά, καμιά φορά να συνοδεύεται ακόμη και με απαρχαιωμένες αντιλήψεις, αλλά και οι μεγαλύτεροι το ίδιο μπορεί να φέρουν», υπογράμμισε.

«Έχω τα χαρακτηριστικά που γνωρίζετε, έχω ένα βιογραφικό εξειδικευμένο στο Εργατικό Δίκαιο, έχω μία εμπειρία στο υπουργείο και είμαστε έτοιμοι όλοι μαζί, όλο το υπουργείο να διαπραγματευτούμε», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο της ΕΡΤ1:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΒΙΟΠΑΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ.
      ΑΠΟ ΕΥΧΕΣ ΤΡΙΣΑΓΙΑ ΚΑΙ ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ

      Διαγραφή
  2. ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμένουμε κάτι καλύτερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑρακολουθησα την χθεσινη συνεντευξη της υπουργου, με τον Αλαφογιωργο και οταν ρωτηθηκε για μετρα κατα της ανεργειας μιλησε για προσληψεις μεσω ΟΑΕΔ,δηλαδη, για προσωρινη εργασια με μισθους πεινας οπως θελουν οι ΔΑΝΕιΣΤΕΣ. Οταν ρωτηθηκε απο τον δημοσιογραφο για παραγωγικη απασχοληση ,εργασια[εννουσε δουλεις του ιδιωτικου τομεα παραγωγης]δεν ηξερε τι να απαντησει,προφανως διοτι ειναι νεα και απειρη [μεχρι χτες σπουδαζε,],και δεν γνωρισε στο πετσι της τι θα πει ΑΝΕΡΓΕΙΑ,και τριτον, διοτι κανεις σχεδον απο τους κυβερνητικους Συριζαιους, ποτε μα ποτε δεν εχει διευθυνει στη ζωη του μια ιδιωτικη επιχειρηση, ολοι τους της θεωριας οι περισσοτερροι δημοσιοι υπαλληλοι αργομισθοι.Αυτοι την ιδιωτικη εργασια ,την ιδιωτικη επιχειρηματικοτητα την θεωρουν εκμεταλλευση του εργαζομενου απο το Κεφαλαιο,οπως ελεγε πριν 150 χρονια ο Μαρξ Ετσι δεν καταλαβαινουν ποσο πονουν οι υπερβολικοι φοροι τους ελευθερους επαγγελματιες ,τους ιδιωτες. Κοριτσακι μου εναν Γυφτο που πουλαει πατατες και καρεκλες,που αγοραζει παλιοσιδερα να τον βαλεις να κυβερνησει, γνωριζει περισσοτερα απο ολους εσας, τι εστι ισοζυγιο ζημιας -κερδους.Καηκαμε απο μορφωμενους πτυχιουχους χαρτογιακαδες,χρεοκοπησαμε .Βγεστε τωρα απο το γ....μενο το Ευρω,να απαγκιστρωθουμε απο τους Τοκογλυφους Δανειστες, μειωστε τους φορους και το ΦΠΑ στο 13% οπως ειναι στα γειτονικα κρατη ,να δοθει κινητρο να ερθουν ξενες επιχειρησεις ,να επαναπατριστουν οι Ελληνικες βιοτεχνιες απο τα Βαλκανια ,.Ετσι θα ανοιξουν δουλειες ,βιοτεχνιες,θα μειωθει η ανεργια.Αλλιως πηγαινετε στα Τσακιδια, Απατεωνες Ψευτοαριστεροι σαλτιμπαγκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαπιστωνω οτι με τους αλλοδαπους εργατες 25,30 χρονων ατομα μπαρουτοκαπνισμενα στον μοχθο , συζητω καλυτερα απο οτι με Συριζαιους ξερολες.Αυτοι οι αγραμματοι ανθρωποι εχουν πιο αποκρυσταλωμενες αποψεις απο ολους εσας,σε θεματα εργασιας,διοτι εργαζονται χωρις αναστολες,οπου και να τους στειλεις,οπως ακριβως πολλοι δικοι μας οταν ξενιτευονταν τις δεκαετιες του 50,του 60 στις φαμπρικες της βορειας Ευρωπης. Τελος θα σας προτεινα ενα μετρο για να ενισχυσετε τα Ασφαλιστικα ταμεια ! να καθιερωσετε Εργοσημο για την σεξουαλικη δραστηριοτητα των Ελληνων ! Σκεφτητε ποσα εκατομυρια Ελληνες ειναι ενεργοι σεξουαλικα! Ποσες εργατοωρες αφιερωνουν στις ασεξουαλικες απολαυσεις ? Ετσι κι αλλιως ειμαστε ερωτυλοι λογω του μεσογειακου ταμπεραμεντου! ποσα εκατομυρια ευρω θα απεδιδε το μετρο ! Πως δεν το σκεφτηκε ο Ευκλειδης, που ειναι τοσο ευρηματικος? Και ειναι ενα μετρο που δεν θα κινδυνευσει απο παραοικονομια! Δειτε το σοβαρα:

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.