Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τηλεφωνική απάτη με πρόσχημα τροχαίο στα Γιαννιτσά


Το παρακάτω περιστατικό όπως περιγράφεται συνέβη σήμερα 4 Νοεμβρίου 2016:
"Πήραν τηλέφωνο την μητέρα μου και κλαίγοντας και φωνάζοντας της είπανε ότι τράκαρα (πράγμα που δεν ισχύει). Η μητέρα μου τρελάθηκε νομίζοντας πως έχω και το μωρό μαζί μου. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ τους γονείς σας ότι υπάρχει μια σπείρα που σκοπός τους είναι να αποσπάσουν λεφτά, μπορεί να κάνουν κακό στους ανθρώπους σας. Σε περίπτωση τέτοιου τηλεφωνήματος  να είναι ψύχραιμοι και προετοιμασμένοι. Εάν το γνωρίζουν να τους το ξαναπείτε…"
ΙΠ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ναι πράγματι, να προσθέσω και εγώ ότι πριν λίγο τηλεφωνησαν στη μητέρα μου και της είπαν πως τράκαρα, πρώτα έβαλαν μια φωνή που έκλαιγε και ελεγε "μαμά τράκαρα δεν είμαι καλά", μετά μίλησε μια γυναικεία φωνή, αλλά το εκλεισαν βιαστικά γιατί η μητέρα μου τους είπε πως θα με καλέσει στο κινητό. Ας ενημερώσουμε όλους τους πολίτες, ειδικά τους ηλικιωμένους να δείξουν ψυχραιμία, να μην ταραχτουν και επιτέλους ας σταματήσει αυτή η κακόγουστη φάρσα που μπορεί να αποβεί μοιραία για κάποιον συνάνθρωπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει ηδη αποβει μοιραια αυτη η τακτικη.πεθανε ανθρωπος απο ανακοπη καρδιας την ωρα του τηλεφωνηματος

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.