Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η... «σκιώδης κυβέρνηση» της ΝΔ και ο Γιώργος Καρασμάνης



Πολλά σχόλια και συζητήσεις, μέσα κι έξω από τη ΝΔ, προκάλεσε η απουσία του βουλευτή Πέλλας και πρώην υπουργού Γιώργου Καρασμάνη, από την… «σκιώδη» κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η απόφαση για τις εσωκομματικές αλλαγές που ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με σκοπό «τη βελτίωση και την καλύτερη αποτελεσματικότητα του αντιπολιτευτικού έργου της Νέας Δημοκρατίας», όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, δεν συμπεριελάμβανε  ένα από τα παλαιότερα και πιο έμπειρα κοινοβουλευτικά στελέχη της ΝΔ.

Και δεν ήταν λίγοι αυτοί από την Πέλλα που ξαφνιάστηκαν, εξεπλάγησαν και σε τελική ανάλυση προβληματίστηκαν για την (μη) επιλογή αυτή του κ. Μητσοτάκη. Μπορεί βέβαια  το σχήμα αυτό να μην δεσμεύει, ούτε ως προς την οργάνωση, ούτε ως προς τα πρόσωπα, τις μελλοντικές κυβερνητικές επιλογές του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, όταν και εφόσον η ΝΔ γίνει κυβέρνηση, αλλά αναμφισβήτητα φανερώνει κάποιες προθέσεις και ίσως σηματοδοτεί και την διαμόρφωση των νέων συμμαχιών που διαμορφώνονται  μέσα στο κόμμα για την «επόμενη ημέρα». 

«Θα μπορούσε να αναλάβει Τομεάρχης στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έναν χώρο που τον γνωρίζει όσο κανένας άλλος στη ΝΔ, αλλά παράλληλα που τον υπηρέτησε κιόλας ως υπουργός με επιτυχία και έργο», μας έλεγε άνθρωπος του περιβάλλοντος του πρώην υπουργού, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του για την εξέλιξη αυτή.

Προφανώς και ο ίδιος ο Γιώργος Καρασμάνης ενδεχομένως να νοιώθει την ίδια πικρία γιατί από τον σημερινό πρόεδρο της ΝΔ θα περίμενε τουλάχιστον την στοιχειώδη αναγνώριση για το έργο που προσέφερε στον αγροτικό τομέα. Φυσικά η αξιοπρέπειά του και ο πολιτικός του πολιτισμός δεν του επιτρέπει να παραδεχθεί κάτι τέτοιο δημόσια.

Φυσικά, όσο και αν κάποιοι κύκλοι θέλουν να συνδυάσουν την απουσία του βουλευτή από τη «σκιώδη» κυβέρνηση με το «τι μέλλει γενέσθαι» σχετικά με την συμμετοχή του Γ. Καρασμάνη στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Π.Ε. Πέλλας στις επόμενες εκλογές, κάνουν τραγικό λάθος. Το θέμα δεν είναι αυτό. Το ζήτημα είναι  αν ο ίδιος ο έμπειρος –και επί σειρά ετών πρώτος σε σταυρούς - βουλευτής Πέλλας να δώσει τον αγώνα του για την επανεκλογή του με το ίδιο πάθος, τον ίδιο ζήλο και την ίδια μεθοδικότητα που τον διακρίνει τόσα χρόνια... Από τη σύνταξη karatzova.com


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Θυμιστε μου ο επί σειρά ετών,ο παραπανω,βουλευτής,τι στα κομμάτια έχει κάνει για τον Νόμο του;;;Νοιώθει Κ δυσαρέσκεια,τρομαρα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν έχεις επιλεκτική μνήμη ότι και να σου θυμίσουμε είναι άχρηστο!

      Διαγραφή
  2. Οι εποχές που μοίραζε λεφτά στους αγρότες και φεσονε τους υπόλοιπους φορολογούμενους περασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσυ των 5,25 δεσ το πορτοφολισου σημερα και οταν κυβερνουσε αυτοσ αν ηταν και τοτε αδειο εισαι αξιος της μοιρας σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 14 που ήταν υπουργός ειμασταν ζάμπλουτοι.

      Διαγραφή
  4. Η αλήθεια είναι ότι ορισμένοι νιώθουν....δυσαρέσκεια επειδή δεν εκφράζει ο ίδιος την.... υποτιθέμενη δική του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.