Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κιουλτζόπουλος: «Δε βοηθά φέτος ο κόσμος του Αλμωπού»



Παρότι μόλις 17 χρονών, ο γηγενής δεξιός μπακ του Αλμωπού Αριδαίας, Γιώργος Κιουλτζόπουλος καθιερώνεται φέτος στην ενδεκάδα από τον Γιώργο Τυριακίδη, που δεν φοβάται να ρίξει… πιτσιρίκια στη «φωτιά» παρά το ρίσκο.

Ο νεαρός με δηλώσεις στην «ΑRENA PRESS» τόνισε πριν το παιχνίδι στη Ξάνθη: 

«Φέτος μας δίνεται ευκαιρία συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς, σε μεγάλη κατηγορία, υψηλό επίπεδο και δυνατούς αντιπάλους. Πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία, να δείξουμε αν αξίζουμε και να έχουμε ενεργό ρόλο, δίπλα στους έμπειρους του ρόστερ, που βοηθούν. Είναι χρονιά καταξίωσης για αρκετούς και συνολικά για τον Αλμωπό, που μαθαίνει την κατηγορία ως νεοφώτιστος και έχει το υπόβαθρο να κυνηγήσει του χρόνου κάτι περισσότερο, πιο δυνατά και «ζεστά». 

Είμαστε ευχαριστημένοι ως τώρα, αλλά σίγουρα έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Αρχικά μας νοιάζει να πάρουμε κάτι θετικό στην Ξάνθη με τον Ορφέα, είναι δυνατός φέτος, «πλήγωσε» Απόλλωνα και Καβάλα, αλλά και εμείς πήραμε δυο διπλά, με Βατόλακκο και Προσκυνητές. Πάντως, το νεανικό ρόστερ πρέπει να στηρίζεται. Δυστυχώς, μερίδα του κόσμου γυρνά την πλάτη στην ομάδα φέτος, αντίθετα με τα περσινά μπαράζ, ενώ άλλοι την απαξιώνουν, με παράλογες απαιτήσεις, κακή νοοτροπία. Βγάζουν εμπάθεια, έρχονται να γκρινιάξουν και δεν βοηθούν σε κάτι με κακοπροαίρετη κριτική».

Πηγή: arenafm.gr


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Καντε 20 ευρω το εισιτηριο να βοηθησουμε λιγα ειναι 10 ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΕΡΚ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.