Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στοίχημα: Δυνατά με Ατλ. Παραναένσε και Τσέλσι (βίντεο)



Πληθώρα αγώνων μας προσφέρει και το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα, με αποτέλεσμα να έχουμε τη δυνατότητα να καταλήξουμε σε ενδιαφέρουσες επιλογές. Με τετράδα ποδοσφαιρικών προτάσεων πηγαίνουμε σήμερα, ενώ υπάρχει κι επιλογή από το μπάσκετ. 

Στήριγμα η Παραναένσε 
Το δυνατό σημερινό μας σημείο είναι ο Άσσος της Ατλέτικο Παραναένσε επί της Σπορτ Ρεσίφε σε απόδοση 1.93. 
Παρά την κακή της εμφάνιση κόντρα στη Φλουμινένσε, η Παραναένσε κατάφερε να επιστρέψει στη βάση της έστω με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Βρέθηκε στο 29’ πίσω στο σκορ, ενώ περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Στο 62’ ο Ερνάνι ευστόχησε σε πέναλτι, δίνοντας το βαθμό στην Παραναένσε. Το συγκρότημα του Αουτουόρι παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, μετρώντας μια νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Ομάδα έδρας, δυσκολεύεται μακριά από αυτή, ενώ παρουσιάζει αντίθετα ένα διαφορετικό πρόσωπο “Américo Guimarães”, όπου προέρχεται από επτά σερί νίκες. Όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να “κλειδώσει” την παραμονή της στην κατηγορία τρεις στροφές πριν το τέλος, αλλά η Σπορτ Ρεσίφε συνεχίζει να αγωνίζεται υπό το άγχος του υποβιβασμού. Εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Κρουζέιρο από την οποία γνώρισε την ήττα με 0-1. Το συγκρότημα του Παουλίστα έμεινε με άδεια χέρια, βάζοντας παράλληλα τέλος στο νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών που έτρεχε στο πρωτάθλημα. Στο +4 η διαφορά της Σπορτ Ρεσίφε από την επικίνδυνη ζώνη, γνωρίζει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Εκτός έδρας δεν πείθει μετράει μια νίκη στις οκτώ πιο πρόσφατες εξόδους της, μετρώντας αντίθετα έξι ήττες και μια ισοπαλία. 

Με το... πόδι στο γκάζι η Τσέλσι 
Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ, επιλέγοντας το -1 Ασιατικό χάντικαπ για την Τσέλσι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μίντλεσμπρο, σε απόδοση 1.93. 
Η Τσέλσι θέλει να δώσει συνέχεια στη φρενήρη πορεία της τελευταίας περιόδου, γνωρίζοντας ότι ένα σημερινό τρίποντο θα τη φέρει μόνη πρώτη στον πίνακα μετά τη χθεσινή γκέλα της Λίβερπουλ στο «Σεντ Μέρις». Με το… πόδι στο γκάζι οι Λονδρέζοι, έρχονται σε επίπεδο πρωταθλήματος από τις διαδοχικές νίκες επί των Χαλ (0-2), Λέστερ (3-0), Γιουνάιτεντ (4-0), Σαουθάμπτον (0-2) και Έβερτον (5-0). Κοινώς… σκοράρουν κατά ριπάς και είναι παράλληλα άψογοι στα μετόπισθεν. Ο Κόντε έχει καταφέρει να «ενσωματώσει» στο μυαλό των παικτών τη διάταξη με τρεις αμυντικούς, η οποία τον οδήγησε σε μεγάλες επιτυχίες στον πάγκο της Γιουβέντους. Η Μίντλεσμπρο, με τη σειρά της, είναι μεν αήττητη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, έχοντας φύγει με την ισοπαλία από «Εμιρέιτς» (0-0) και «Ιτιχάντ» (1-1) και πανηγυρίζοντας την εντός έδρας νίκη επί της Μπόρνμουθ (2-0), αλλά η νίκη αυτή ήταν μόλις η δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα και η μοναδική στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές (1-4-5). 

Προβάδισμα η Βέρντερ 
Μεταφερόμαστε στην Μπουντεσλίγκα, όπου πηγαίνουμε με τον Άσσο Draw No Bet της Βέρντερ Βρέμης επί της Άιντραχτ σε απόδοση 1.95 
(Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Από τρεις σερί ήττες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Βέρντερ Βρέμης, παραμένοντας παράλληλα στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αφού κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λεβερκούζεν (2-1 εντός έδρας) το συγκρότημα του Νούρι γνώρισε την ήττα από τις Λειψία (3-1 εκτός έδρας), Φράιμπουργκ (3-1 εντός έδρας) και Σάλκε (3-1 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία πριν από δύο βδομάδες οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σοπφ στο 35’, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μπενταλέμπ διπλασίασε τα τέρματά τους. Στο 42’ ο Γκνάμπρι μείωσε σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 63’ ο Σοπφ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του. Στις πέντε συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν οι «πράσινοι» για την ίδια διοργάνωση σημείωσαν δύο νίκες και τρεις ήττες. Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην τελευταία τετράδα αγώνων πρωταθλήματος, με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Κόβατς επικράτησε των Αμβούργο (3-0 εκτός έδρας) και Κολωνίας (1-0 εντός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Μπάγερν Μονάχου (2-2 εντός έδρας) και Γκλάντμπαχ (0-0 εκτός έδρας). Η Βέρντερ έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς. 

Βαθμό ή βαθμούς η "Γαλατά" 
Τέλος, επιλέγουμε το Χ2 της Γαλατασαράι στο μεγάλο εκτός έδρας ντέρμπι με τη "Φενέρ" σε απόδοση 2.15. 
Με θετική ψυχολογία οι γηπεδούχοι, καθώς στο τελευταίο τους παιχνίδι επικράτησαν άνετα με 1-3 της Ακισασπόρ. Είχε η "Φενέρ" τον έλεγχο της αναμέτρησης, προηγήθηκε ακόμη και με 0-3 στο σκορ χάρη σε τέρματα των Φαν Πέρσι (26’), Τσαετσούι (65’) και Οζτούρκ (77 αυτογκόλ), με την Ακίσασπορ να μειώνει στις καθυστερήσεις για το τελικό 1-3. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για το συγκρότημα του Άντβοκαατ, που βρίσκεται στη Super Lig στην 5η θέση και στο -2 από τη Γαλατασαράι. Η "Γαλατά", με τη σειρά της, θέλει να αποδείξει πως φέτος είναι φτιαγμένη για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει να εμφανιστεί αντάξια των περιστάσεων. Κάτι που φυσικά δεν έκανε την προηγούμενη αγωνιστική, όταν και ηττήθηκε με 1-2 από την Μπασακσεχίρ. Παρά το δυνατό της ξεκίνημα, αλλά και το προβάδισμα στο 32’, η καλή της απόδοση δεν είχε διάρκεια, με την Μπασακσεχίρ να πιέζει, κάνοντας στη συνέχεια την ανατροπή. Το συγκρότημα του Ριέκερινκ επέστρεψε άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα, γνωρίζοντας τη δεύτερη ήττα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Στηρίζουμε "Γαλατά" σήμερα. 

Σούπερ επίθεση η Αρμάνι Η μπασκετική μας επιλογή είναι το Over 86.5 πόντοι για την Αρμάνι Μιλάνο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κρεμόνα, σε απόδοση 1.83. 
Το πρώτο επίσημο παιχνίδι των δύο ομάδων στην φετινή σεζόν ήταν ο ημιτελικός του σούπερ-καπ του Μιλάνου στον οποίο αγώνα η Αρμάνι επικράτησε 109-87 αφού καθάρισε στο δεύτερο ημίχρονο μετά το 50-52 του πρώτου 20λέπτου. Για ένα ημίχρονο λοιπόν η Κρεμόνα έδειξε καλά στοιχεία, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μετά ήταν εξαιρετική με το 87-67 επί της Πιστόια όμως από τότε έχει υποστεί έξι συνεχόμενες ήττες γι’αυτό και είναι μόνη τελευταία της βαθμολογίας. Φυσικά ψάχνει την «αναγέννησή» της αλλά στον αποψινό αγώνα η κατάσταση δυσκολεύει διότι η Αρμάνι είναι αχτύπητη στην Ιταλία ακόμα και όταν παίζει άσχημα διότι έχει τρομερή επιθετική επίδοση με 88.5 πόντους ανά αγώνα. Η Κρεμόνα έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα της λίγκας με 83 πόντους ανά αγώνα, πολύ δύσκολα θα κρατήσει χαμηλά σήμερα την Αρμάνι επομένως το φυσιολογικό είναι η πρωτοπόρος να φτάσει τουλάχιστον στους μέσους όρους της. Επιλογή λοιπόν το Over 86.5 της Αρμάνι. Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για σήμερα. Δείτε παρακάτω το βίντεο που ετοίμασε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ με τις αναλύσεις και τις εκτιμήσεις για τα ντέρμπι της ημέρας ανά την Ευρώπη:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.