Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Βράβευση νέων φοιτητών τρίτεκνων οικογενειών (φωτο)


Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, στις 19 Νοεμβρίου 2016 στην Αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας, η βράβευση των τέκνων των μελών του Συλλόγου, που επέτυχαν σε σχολές ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ-ΣΧΟΛΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ-ΙΕΚ το 2016.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Δήμαρχος Εδέσσης κ. Γιάννου Δημήτριος και ο οποίος στον χαιρετισμός του τόνισε την συνεχή στήριξή του στον αγώνα του Συλλόγου για την αντιμετώπιση του Δημογραφικού προβλήματος και επίσης για τον επόμενο έτος θα βελτιωθεί η σχετική απόφαση μείωσης των δημοτικών τελών,
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου κ. Γκιούρος Φίλιππος,
Ο Διευθυντής Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Καραπαναγιώτης Ιγνάτιος, εκ μέρους της Δημάρχου του Δήμου Σκύδρας, ο οποίος μετέφερε τους χαιρετισμούς της κας Δημάρχου και ότι σύντομα(εντός του 2016) ο Δήμος Σκύδρας θα αποφασίσει θετικά για την μείωση των δημοτικών τελών στις τρίτεκνες οικογένειες που κατοικούν στον Δήμο.
Ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Εδέσσης και Αλμωπίας κ. Γκοτζαμάνης Νικόλαος,
Ο Διευθυντής του 1ου Λυκείου Εδέσσης κ. Μάρκου Ευάγγελος και
Ο Πρόεδρος του Κεντρικού Συλλόγου Πολυτέκνων νομού Πέλλας ΄΄Αγιος Στυλιανός΄΄  κ. Αποστολίδης Αθανάσιος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί ιδιαίτερα:
τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο του νομού Πέλλας για την προβολή των δράσεων και των σκοπών του Συλλόγου τους, τους φορείς και επαγγελματίες που προσφέρουν στις τρίτεκνες οικογένειες ειδικές τιμές στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν και τους φίλους που εθελοντικά βοηθούν  τον Σύλλογο διαθέτοντας προϊόντα ή υλικά/μέσα αλλά και χρόνο για να φέρει σε πέρας το έργο του.
Συγχαίρουμε για μια ακόμη φορά τους νέους φοιτητές και τέκνα των μελών του Συλλόγου και τους ευχόμαστε καλή φοίτηση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.