Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέο ευρωπαϊκό έπος για τον ΠΑΟΚ: Τρελό διπλό στην Φλωρεντία! (βίντεο)


Απίστευτος ΠΑΟΚ στο «Αρτέμιο Φράνκι». Παρότι η Φιορεντίνα γύρισε απ’ το 2-0, ο δικέφαλος δεν φοβήθηκε και πανηγύρισε με γκολάρα του Ροντρίγκες, που τον βάζει και πάλι γερά στο κόλπο της πρόκρισης. 

Τα ιστορικά «διπλά» στην Ευρώπη θυμήθηκε ο ΠΑΟΚ, παίρνοντας τεράστια νίκη στην έδρα της Φιορεντίνα με σκορ 3-2 χάρη σε γκολάρα του Ροντρίγκες λίγο πριν την εκπνοή.

Τα είχε όλα το πρώτο ημίχρονο. Τρία γκολ και τρία δοκάρια για τις δύο ομάδες, με τους Θεσσαλονικείς να μπαίνουν στα αποδυτήρια χαμογελαστοί. Το σκορ άνοιξε ο Σάκχοφ μόλις στο 5’, ενώ λίγο αργότερα ο Ροντρίγκες σημάδεψε το δοκάρι (8’). Οι βιόλα πίεσαν όμως είδαν τα δοκάρια του Μπρκιτς να τους στερούν την ισοφάριση σε δύο περιπτώσεις (στην δεύτερη θα έπρεπε ο ρέφερι να δείξει την σέντρα, αφού το σουτ του Κριστόφορο πέρασε την γραμμή). Ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0 με τον Κάμπος έπειτα από φοβερή αντεπίθεση στο 26’, όμως οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο ματς με τον Μπερναντέσκι (33’). 

Ισορρόπησε νωρίς-νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο η Φιορεντίνα κάνοντας το 2-2 με τον Μπαμπακάρ στο 50ο λεπτό. Οι δύο προπονητές ήταν πιο συντηρητικοί κλείνοντας καλύτερα τους χώρους. Ο «δικέφαλος» παρότι έμενε ζωντανός για την πρόκριση και με το «Χ» ρίσκαρε στο φινάλε και δικαιώθηκε κλέβοντας με τον Ροντρίγκες τους τρεις βαθμούς (90+3').

Οι συνθέσεις:
Φιορεντίνα (Πάουλο Σόουζα): Λετσερίνι, Τόμοβιτς, Ροντρίγκες, Αστόρι, Μίλιτς (51’ Κιέζα), Βεσίνο, Μπαντέλι, Κριστόφορο, Μπερναντέσκι, Τέγιο (83’ Ίλισιτς), Μπαμπακάρ 
Στον πάγκο: Ταταρουσάνου, Ζάρατε, Σάντσες, Κάλινιτς, Σαλσίδο.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάκχοφ (83’ Μυστακίδης), Ροντρίγκες, Κάμπος (71’ Πέλκας), Κουλούρης (61’ Τιάμ) 
Στον πάγκο: Γλύκος, Μαλεζάς, Μπίσεσβαρ, Κίτσιου 

Διαιτητής: Στεφάν Κλέσνερ (Ελβετία) 
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Πηγή: sport-fm.gr



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.