Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση εργασίας για τη λειτουργία της ΠΕ Πέλλας - Επίσημη "πρώτη" της Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά


Προεδρεύοντος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εργασίας με θέμα τη λειτουργία της Π.Ε. Πέλλας και τη συνεργασία με τους θεσμικούς φορείς

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα, την Δευτέρα 31/10, σχετικά με τη λειτουργία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και τη συνεργασία με τους τοπικούς θεσμικούς φορείς. Στη συνάντηση προήδρευσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ενώ, παραβρέθηκε και η Αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Αρχικά, ο Περιφερειάρχης κ. Τζιτζικώστας παρουσίασε την κ. Αηδονά στους παρευρισκόμενους η οποία είχε μια πρώτη γνωριμία με τους τοπικούς φορείς, τονίζοντας ότι θα συνεχιστεί η στενή και ουσιαστική συνεργασία που υπήρχε μέχρι σήμερα με όλους τους φορείς της Πέλλας. Η καθημερινότητα των πολιτών και, ιδιαίτερα, ο αναπτυξιακός προγραμματισμός περιλαμβάνει πολύ σημαντικά έργα, με κορυφαίο τις παρακάμψεις Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας και η προσπάθειά μας θα είναι κοινή και στοχευμένη. Ο κ. Περιφερειάρχης τόνισε ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει κανένα κενό διοίκησης στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και πως συνεχίζεται κανονικά η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών και η ποιοτική εξυπηρέτηση των πολιτών.

Στη συνέχεια, η κ. Αηδονά από την πλευρά της ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των φορέων για την παρουσία τους και έδωσε το στίγμα της διοίκησής της στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας με πολλά δουλειά και συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Έπειτα, το λόγο πήραν όλοι οι παρευρισκόμενοι οι οποίοι καλωσόρισαν την Αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αηδονά και ευχήθηκαν να έχουν καλή συνεργασία γιατί τα προβλήματα δεν σηκώνουν καθυστερήσεις. Οι παριστάμενοι ζήτησαν από την κ. Αηδονά να γνωρίσει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας καθώς η Περιφέρεια αποτελεί την ομπρέλα και το στήριγμα των προσπαθειών τους.
Αμέσως μετά δόθηκε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και την Αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αηδονά παρουσία των Περιφερειακών Συμβούλων Λάκη Βασιλειάδη, Πέτρου Ζέρζη, Μαρίας Ζωγράφου και Μαρίας Καράμπελα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Περιφερειάρχης εξέπεμψε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το μήνυμα ότι η λειτουργία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας συνεχίζεται κανονικά, όπως και η αγαστή συνεργασία με όλους τους φορείς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Πέλλας. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η κ. Αηδονά τονίζοντας ότι θα γίνει αποφασιστική δουλειά για να προχωρήσουν τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας χωρίς καθυστερήσεις.

Επίσης, ο κ. Τζιτζικώστας και η κ. Αηδονά είχαν συνάντηση και με τους εργαζομένους των υπηρεσιών που στεγάζονται στο Διοικητήριο στην Έδεσσα στους οποίους παρουσίασε την Αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και τους οποίους ευχαρίστησε για την προσφορά τους σε καθημερινή βάση. Η κ. Αηδονά ζήτησε τη συμβολή των εργαζομένων στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των ζητημάτων αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας με τους εκπροσώπους των υπαλλήλων να καλωσορίζουν την κ. Αν. Αντιπεριφερειάρχη ευχόμενοι καλή επιτυχία στο έργο της και να αναφέρουν ότι είναι κοντά σε ό, τι χρειαστεί στο πλαίσιο των καθηκόντων της.

Η κ. Αηδονά, τέλος, επεσήμανε ότι θα έχει διαδοχικές συναντήσεις τις επόμενες ημέρες με όλες τις υπηρεσίες ξεχωριστά καθώς και με τους τοπικούς θεσμικούς φορείς.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λάκης Βασιλειάδης, Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη, Πέτρος Ζέρζης, Μαρία Καράμπελα και Γιάννης Ανδρίτσος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Π.Κ.Μ. Νικόλαος Ιωάννου, οι Δήμαρχοι Αλμωπίας, Έδεσσας, Σκύδρας Δημήτρης Μπίνος, Δημήτρης Γιάννου και  Κατερίνα Ιγνατιάδου αντίστοιχα, ο Στρατηγός Διοικητής ΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Δημήτρης Γλυμής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Ιωάννης Βακουφτσής, ο Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας κ. Σιδηρόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Νικόλαος Τσαλικίδης, ο Διευθυντής του Κέντρου «ΟΡΑΜΑ» Λάζαρος Σιάντσης, εκπρόσωπος της Υφυπουργού κ. Τζάκρη, οι Διευθυντές των υπηρεσιών Π.Ε. Πέλλας και οι Προϊστάμενοι Τμημάτων Π.Ε. Πέλλας. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.