Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΕΕΕΚ Αριδαίας - Δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία




Εν όψει της 3ης Δεκεμβρίου – Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία το ΕΕΕΕΚ Αριδαίας οργανώνει βιωματικές δράσεις στα πλαίσια των Εργαστηρίων του. Ειδικότερα, καλούνται οι μαθητές των Γυμνασίων – Λυκείων του Δήμου Αλμωπίας να συμμετέχουν σε κοινές ομάδες εργασίας με τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας. 

Από την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2016 από τις 08:15πμ – 13:15μμ, το ΕΕΕΕΚ Αριδαίας θα υλοποιήσει εργαστήρια α)Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής β)Ανθοκομίας-Κηπουρικής και γ)Καλλιτεχνικών υλοποιώντας έτσι την συνεκπαίδευση των μαθητών Ειδικής Αγωγής και Γενικής Εκπαίδευσης.

Στόχος των δράσεων είναι η ισότιμη συμμετοχή των μαθητών στην εκπαιδευτική διαδικασία, η ευαισθητοποίηση των μαθητών των σχολείων γενικής και ειδικής εκπαίδευσης σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η καλλιέργεια σεβασμού στη διαφορετικότητα και τέλος η ανάπτυξη δεξιοτήτων ενσυναίσθησης στους μαθητές αμφότερων των σχολικών πλαισίων.

Η δράση γίνεται στα πλαίσια εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία που διοργανώνει η ΔΗΚΕΑ και ο Δήμος Αλμωπίας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.