Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ονόματα - Θρύλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου στα Γιαννιτσά (βίντεο-φωτο)




Με αφορμή την παρουσίαση βιβλίου από τον Μίμη Δομάζο

Στο Φιλίππειο Γιαννιτσών (αίθουσα Μαντάτο) βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης σπουδαίες προσωπικότητες από το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου μεταξύ των οποίων ο Μίμης Δομάζος, ο Αχιλλέας Ασλανίδης, ο Γιώργος Φοιρός, ο Χρήστος Τερζανίδης, ο Ζαχαρίας Χαλιαμπάλιας, ο Χρήστος Υφαντίδης κ.α. 

Αφορμή ήταν η εκδήλωση του νέου βιβλίου-λευκώματος του Μίμη Δομάζου με τίτλο ¨ΜΙΜΗΣ ΔΟΜΑΖΟΣ - ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ¨. Για την πολύτιμη προσφορά του στο ελληνικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο του απονεμήθηκε προτομή του Μακεδόνα Στρατηλάτη Μέγα Αλέξανδρου και αυτός με τη σειρά του έδωσε τιμητική πλακέτα στον Στάθη Καστερίδη μία μπάλα υπογεγραμμένη από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Παναθηναïκού. 

O Μίμης Δομάζος παρουσίασε συγκινημένος το λεύκωμά του, διηγήθηκε παλιές αθλητικές στιγμές και ευχαρίστησε  όσους γνωστούς και άγνωστους τον τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα τον Στάθη Καστερίδη που είχε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης αυτής της εκδήλωσης. 

Στο βιβλίο του ¨Στρατηγού¨ περιέχονται ντοκουμέντα από τη λαμπρή καριέρα του παλαίμαχου άσσου, καθώς επίσης και τεχνικές συμβουλές γύρω από το ποδόσφαιρο και όσους θέλουν να ασχοληθούν με αυτό.
Την παρουσίαση συντόνισε ο δημοσιογράφος Κώστας Μπλιάτκας ενώ το «παρών» έδωσαν επίσης αθλητές, παράγοντες του ποδοσφαίρου και πολλοί φίλαθλοι που κατέκλυσαν την αίθουσα της εκδήλωσης για να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Την παράσταση ¨έκλεψε¨ ο... λαλίστατος Πόντιος επιθετικός του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού Αχιλλέας Ασλανίδης.

Δείτε μέσα από την κάμερα του karatzova.com μια διαφορετική αθλητική βραδιά, με πρωταγωνιστές μεγαθήρια του ελληνικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου που άφησαν εποχή:
Created with flickr embed.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.