Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διακοπή νερού στην πόλη της Αριδαίας



Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Αλμωπίας, ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης της Αριδαίας, ότι σήμερα 21-11-2016 και από τις 12:30 εώς τις 15:30  ,θα γίνει διακοπή νερού λόγω βλάβης που προκλήθηκε στο δίκτυο ύδρευσης , από εργασίες του νέου αποχετευτικού δικτύου. 
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Δεν έχουμε αλλη κατανόηση.Αι σιχτιρ πια ηλίθιοι.Βρείτε τροπο ασχετοι άνθρωποινα μην έχουμε διακοπές.Να βάλει βαλει βάνες ο εργολαβος ο δήμος δεν με νοιαζει ποιος δεν παει αλλο η κατάσταση αυτή.Πεντε μήνες τωρα μας έχετε πεθάνει.βρειτε τρόπο μην σφυριζετε αδιάφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΆΛΛΟ ΠΙΑ...3 Κ ΜΙΣΗ ΕΊΠΑΝ,ΘΑ ΤΟ ΦΈΡΟΥΝ 5!!!Κ ΓΑ'Ι'ΔΑΡΌΙ ΝΑ'ΜΑΣ ΤΑΝ ΘΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΆ, ΠΌΣΗ ΚΑΤΑΝΌΗΣΗ ΑΚΌΜΑ Κ ΓΙΑ ΠΌΣΟ ΚΑΙΡΌ...ΕΧΟΥΝ ΚΆΝΕΙ ΜΊΑ ΧΩΜΑΤΕΡΉ ΌΛΗ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ!ΧΆΛΑΣΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ ΜΑΣ Κ ΌΧΙ ΜΌΝΟ...ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΛΗΡΏΣ Η ΠΌΛΗ ΜΑΣ 'Η ΜΠΑΛΏΜΑΤΑ...Κ ΑΠ'ΌΤΙ ΆΚΟΥΣΑ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΉΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΒΆΛΛΟΥΝ Κ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΈΡΓΟ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχει μερα απο τον Ιούλιο που να μην έχουμε στην καλύτερη σχεδον 3 ωρες διακοπή νερού! Και υπάρχουν ακόμα επικίνδυνα ανοητα ατομα που ζητάνε κατανόηση...ρε να μην σας χαρακτηρισω ,αν δεν ειχαμε κατανόηση θα χαμε παρει με τις πέτρες τα βρωμοβισματα σας 100 φορες ως τώρα !!!!! Δεν παει άλλο!!! Δεν είναι μια δυο 10 μέρες,ΜΗΝΕΣ ΦΤΆΣΑΜΕ και μας κάνατε κουτσοχωρι της σκονης και τις λασπουριας...ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλουμε νερό η Αριδαία διψάει
    να μην ασχολείσται με πολλά
    ένα ένα να το τελειωνεται
    το Χριστούγεννιατικ ο
    Χωριό να γίνει έξω από την
    Αριδαία εμείς ανάγκη από
    νερό έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.