Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρουσίαση βιβλίου και στο βάθος… υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας!



Το βιβλίο του με τίτλο «Ορκίζομαι» και θέμα την επιτακτική ανάγκη αναθεώρησης του ισχύοντος Συντάγματος, παρουσιάζει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στα Γιαννιτσά, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Καράογλου.
Για το βιβλίο, το οποίο δωρίζεται και δεν πωλείται, πέραν του κ. Καράογλου, θα μιλήσουν ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Γκλαβάκης και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών Αθανάσιος Ξυνίδης.

Στο βάθος… η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας;

Πάντως, σύμφωνα με σενάρια, ο κ. Καράογλου ο οποίος εδώ και δύο μήνες περίπου παρουσιάζει το βιβλίο του σε διάφορες πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στις εκλογές του 2019. 
Κατά καιρούς μάλιστα, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το σίγουρο είναι ότι μέσα από τις παρουσιάσεις αυτές συντηρεί μια επαφή με φορείς και πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, που στο μέλλον ίσως να του φανεί χρήσιμη εκλογικά. Είδομεν!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Φωτια θα πάρει ο Τζιτζικώστας... Δεν του φτάνουν τα δικά του με τα "αστέρια" που έχει στην παράταξή του από την Π.Ε. Πέλλας θα σκέφτεται και τον Καράογλου τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΦΤΑΝΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΙΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ.
    ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ούτε τζιτζικώστας ουτε καραογλου θα ναι.μη βιαζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.