Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση εκλεγμένων μελών δημοτικής παράταξης «Δημοτική Ενότητα» Δήμου Πέλλας




Συνάντηση και σύσκεψη όλων των εκλεγμένων μελών της δημοτικής παράταξης «Δημοτική Ενότητα» του Δήμου Πέλλας, με επικεφαλής το Νίκο Παπανικολάου, πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Τοπική Κοινότητα Αχλαδοχωρίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση αυτή, στην οποία συμμετείχαν οι εκλεγμένοι δημοτικοί, κοινοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, συζητήθηκε η πορεία και το μέλλον της παράταξης, οι επόμενες δημοτικές εκλογές, ενώ παράλληλα από τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη ασκήθηκε κριτική στο έργο της σημερινής Δημοτικής Αρχής. 

Η συνάντηση των μελών του συνδυασμού έγινε με στόχο την ευρεία ενημέρωσή τους για τα τεκταινόμενα στον Δήμο Πέλλας, σχετικά με τις πρωτοβουλίες που αναλήφθηκαν από τα εκλεγμένα μέλη της παράταξης, κατά την περίοδο της πρώτης διετίας της θητείας τους, αλλά και του μελλοντικού προγραμματισμού δράσεων για την άσκηση μιας ακόμη πιο εποικοδομητικής αντιπολίτευσης προς τη σημερινή δημοτική αρχή.

Κοινή πεποίθηση όλων ήταν ο συνεχής αγώνας μέχρι την οριστική διαμόρφωση του εκλογικού σκηνικού για τις επόμενες δημοτικές εκλογές που θα γίνουν -ως γνωστόν- τον Μάϊο ή τον Ιούνιο του 2019.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. O ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.