Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα προβλήματα επικοινωνίας των αστυνομικών της Πέλλας




Είναι γνωστά τα προβλήματα έλλειψης αστυνομικού προσωπικού για τις ανάγκες αστυνόμευσης της Πέλλας. Σε αυτά έρχεται να προστεθεί και το απαρχαιωμένο σύστημα επικοινωνιών των αστυνομικών και τα τεράστια προβλήματα που δημιουργεί στην ασφάλεια αστυνομικών και πολιτών. 

Η επικοινωνία των αστυνομικών με τους ασυρμάτους σε ορισμένα σημεία του Νομού είναι δυσχερής, επειδή ορισμένοι αναμεταδότες είτε υπολειτουργούν, είτε δεν έχουν υποστεί τη σχετική αναβάθμιση.

Με δεδομένο ότι το έγκλημα «διέρχεται» και από την περιοχή μας και οι εδώ υπηρετούντες αστυνομικοί σε τίποτε δεν πρέπει να υπολείπονται των άλλων συναδέλφων τους ανά την Επικράτεια, η πολιτεία οφείλει να δει το σημαντικό αυτό πρόβλημα, να αποκαταστήσει τη βλάβη ή την αναγκαία αναβάθμιση του υπάρχοντος υλικοτεχνικού εξοπλισμού ή τέλος τη ριζική αντικατάστασή του, πάντα προς όφελος των πολιτών της περιοχής. 

Μέχρι τότε οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θα συνεχίζουν να τρίβουν τα χέρια τους με αυτή την απαρχαιωμένη αστυνομική ενδοεπικοινωνία μιας που οι αστυνομικοί δεν έχουν άλλη λύση παρά να καταφεύγουν στη χρήση του προσωπικού!! κινητού τηλεφώνου τους, για την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Aπό τη σύνταξη karatzova.com



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.