Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο δήμαρχος Πέλλας συγχαίρει τη νέα υπουργό εργασίας από τα Γιαννιτσά



Στη νέα Υπουργό εργασίας κοινωνικής ασφάλισης και κοινωνικής αλληλεγγύης κ. Έφη Αχτσιόγλου εύχομαι επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για την οικονομική κατάσταση της χώρας.   
Η υπουργοποίηση  μιας νέας συνδημότισσας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Δήμο Πέλλας. 
Θερμά συγχαρητήρια!
                                                    
Γρηγόριος Σ. Στάμκος
Δήμαρχος Πέλλας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΣΩΣΤΑ! ΝΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΕΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ! ΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ?ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ,.ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ! ΜΙΣΘΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ,ΣΟΥΔΑΝ ,ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ,ΣΑΜΑΡΑΣ ,ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ.ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑΡΗΔΕΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΕΙΡΑ.ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΞΩ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ! ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις δίκιο φίλε μου. δυστυχώς το έγκλημα το έχει κάνει ο Σημίτης και η παρέα του, που μας έβαλε στο ευρώ. και καλά δώσαμε 341 δραχμές για 1 ψωροευρώ ενώ οι γερμανοί μόλις 2 μάρκα και θα ήμασταν ίσα και όμοια με δαύτους. αμ δε. θα μας πάρουν και τα σώβρακα. αυτοί δεν χαρίζονται ούτε στη μάνα τους, ούτε και στα παιδιά τους όπως εμείς. και τώρα τόλμα αν θες να ξαναπάς στην δραχμή, θα σε λιώσουν σαν σκουλήκι. Που είναι εκείνες οι ωραίες μέρες που οι τζεπες ήταν γεμάτες πεντοχίλιαρα και δεκαχίλιαρα που είχαν και αξία. Τώρα μιζέρια με τα ψωροκέρματα, αφού τα χαρονιμίσματα είναι ανύπαρκτα ή μάλλον μετρημένα. δυστυχώς δεν είδαμε ακόμα τον πάτο.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.