Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διάλεξη στην Έδεσσα με θέμα: «Εγκεφαλικός θάνατος-δωρεά οργάνων-μεταμοσχεύσεις»


Μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη θα πραγματοποιηθεί αύριο 19 Νοέμβρη 2016 και ώρα 18.00΄ στην  Αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην Έδεσσα. Η εκδήλωση πέραν των επιστημονικών τοποθετήσεων καλείται να αποτελέσει αντικείμενο ενός σύγχρονου αλλά παράλληλα και διαχρονικού προβληματισμού, που πραγματεύεται το μέτρο έμπρακτης ανιδιοτελούς αγάπης προς κάθε πάσχοντα συνάνθρωπό μας. 
Επιστήμονες του χώρου αλλά και άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας «δωρητές» και «λήπτες» καταθέτουν τις βιωματικές τους εμπειρίες, συμβάλλοντας από την πλευρά τους στη βαθύτερη καλλιέργεια του προβληματισμού αυτού.
Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα στηρίζει την προσπάθεια των διοργανωτών και συντελεστών της διάλεξης, καθώς πιστεύει ότι σε μια εποχή άκρατου ατομικισμού και αδιαφορίας αποτελεί φάρο ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον του ανθρωπίνου γένους.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.