Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στον Εύοσμο το τυχερό δελτίο του Τζόκερ



Στον Εύοσμο και συγκεκριμένα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Παναγιώτη Παπατζιλάκη στην Αριστοτέλους 26 και Ρήγα Φεραίου παίχτηκε το τυχερό δελτίο του τζόκερ το οποίο κερδίζει 13,8 εκ. Ευρώ, καθώς ήταν το μοναδικό που βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη χθεσινή διαλογή της 1756ης κλήρωσης του Τζόκερ μετά από 15 συνεχόμενα τζακ ποτ. Το κόστος του δελτίου ήταν μόλις 3 ευρώ, ενώ η επιλογή των αριθμών για τις 6 στήλες ήταν τυχαία.

“Είναι μια μεγάλη επιτυχία αυτή για το πρακτορείο μας. Από το πρωί έρχεται κόσμος για να μας συγχαρεί, αλλά και από απλή περιέργεια. Για εμάς είναι μεγάλη χαρά αυτό που έγινε και μας δίνει μεγάλη ελπίδα για το μέλλον. Ελπίζουμε να τα έχει κερδίσει κάποιος γνωστός, γιατί είμαστε συνοικιακό πρακτορείο”, αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Παναγιώτης Παπατζιλάκης.

Ο αδερφός του, Αλέξανδρος ήταν ο πρώτος που το έμαθε, ενώ επισήμανε ότι και στο παρελθόν το πρακτορείο τους είχε επιτυχίες. Παλιότερα το πρακτορείο είχε κερδίσει 300.000 ευρώ στο ΛΟΤΤΟ και ένα 5αρι στο Τζόκερ. “Και στο παρελθόν είχαμε επιτυχίες, όπου οι τυχεροί παίκτες εμφανίστηκαν. Ελπίζουμε και σε αυτό το μεγάλο ποσό να γίνει το ίδιο. Το έμαθα χθες βράδυ στις 11:30 και από τότε όλοι είμαστε χαρούμενοι. Είναι μεγάλη επιτυχία και πολύ μεγάλο το ποσό”, τόνισε ο Αλέξανδρος Παπατζιλάκης.

Να επισημάνουμε ότι πριν λίγες ημέρες το πρακτορείο του ΟΠΑΠ είχε γίνει στόχαστρο διαρρηκτών. “Μας έσπασαν τα τζάμια και την πόρτα για να πάρουν το ταμείο, αλλά δεν βρήκαν χρήματα”, τόνισε ο πατέρας του Αλέξανδρου και του Παναγιώτη, Σταύρος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Θεσσαλονίκη παίχτηκαν επίσης δύο ακόμη τυχερά δελτία, από τα συνολικά εννέα που έχουν 5 επιτυχίες. 
ΑΜΠΕ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.