Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέρασαν και μέσα από την Βέροια οι Έφηβοι του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών



Με νίκη εκτός έδρας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, την Κυριακή 20-11-2016, το Εφηβικό τμήμα μπάσκετ του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών, νικώντας την αντίστοιχη ομάδα του «ΑΟΚ Βέροιας» με σκορ 50-42, στο κλειστό γυμναστήριο της Βέροιας.

Σε ένα παιχνίδι που έγινε σε μια δύσκολη αγωνιστικά έδρα αλλά σε πολύ καλό κλίμα, η ομάδα του «Μέγα» ξεκίνησε κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο βρίσκοντας λύσεις επιθετικά και καταφέρνοντας στο τέλος του δεκαλέπτου να έχει το προβάδισμά με μια διαφορά τριών πόντων (09-12). Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η ομάδα της Βέροιας βρήκε  ρυθμό σε επίθεση και άμυνα υποχρεώνοντας την ομάδα του «Μέγα» να βρεθεί αυτή με την σειρά της πίσω στο σκορ με τρείς πόντους (28-25) 
Στην συνέχεια του παιχνιδιού και στο τρίτο δεκάλεπτο, και οι δύο ομάδες δείχνοντας την ίδια δύναμη στην άμυνα αλλά και με εκατέρωθεν λανθασμένες ενέργειες στην επίθεση κράτησαν την υπάρχουσα διαφορά τους και έτσι το τέλος του  δεκαλέπτου βρήκε τις δύο ομάδες με  σκορ 40-37. Στο τέταρτό δεκάλεπτό η δυνατή άμυνα των παικτών του «Μέγα» έφερε την ανατροπή και το «ροζ» φύλλο του παιχνιδιού στην ομάδα των Γιαννιτσών με το τελικό σκορ 42-50.
Σε δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιάννης Κασιμίδης είπε τα εξής:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την σημερινή τους νίκη. Θέλω να κρατήσουμε όμως μόνο την νίκη και την άμυνα μας στο τελευταίο δεκάλεπτο. Κάναμε πάρα πολλά λάθη στην επίθεση που θα μπορούσαν να μας στοιχήσουν το παιχνίδι και πιστεύω πως σε αυτό φταίει η έλλειψη συγκέντρωσης που είχαμε. Ήταν πολύ λίγα και μικρά σε διάρκεια τα διαστήματα που παίξαμε όμορφο basketball. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του «ΑΟΚ Βέροιας» και στον coach Τούσα για το πολύ καλό δυναμικό που διαθέτει καθώς επίσης και στους παράγοντες της ομάδας της Βέροιας για την άψογή φιλοξενία.» 

Τα δεκάλεπτα: A΄ 09-12, Β΄ 19-13, Γ΄ 12-12, Δ΄ 02-13.

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Γ. Κασιμίδης ): Βασιλειάδης Γ. Αναστασιάδης Γ, Καλβάκης Θ, Γραικός Γ. 2π, Βενιτσανόπουλος Α. 7π, Παπασταύρου Α,  Στόιτσης Γ. 24π, Βαφειάδης Α. 5π, Μυλωνάς Δ,  Χατζηλαμπρινός Σ. 12π.

Α.Ο.Κ. Βέροιας (Τούσας Θ.):  Τυφλίδης Χ., Λάνης Π., ΓεωργαλήςΓ. 8π, Λάντζος Σ. 4π, Σέρμπος Κ. 4π, Τσέος Α. 4π, Στεργιούλας Α. 17π, Κασαλής Σ., Λελιόπουλος., Μπαρπάρούσης Μ., Χατζηλευτέρης Μ. 5π, Πασχαλίδης Γ. 
Από το Γραφείο Τύπου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.