Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διάλεξη για τον Ηγέτη και την Ηγεσία στα Γιαννιτσά



Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016, 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του δημοτικού μεγάρου των Γιαννιτσών η διάλεξη του κ. Χαράλαμπου Ι. Παπαδόπουλου με θέμα «Εννοιολογικές προσεγγίσεις των όρων Ηγέτης – Ηγεσία μέσω της προσπάθειας αξιολόγησης δυο προσωπικοτήτων, Περικλή – Κέννεντυ». Ο κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, Ταξίαρχος ε.α. πραγματεύεται τα χαρακτηριστικά του ηγέτη μέσα από την ανάλυση της πολιτικής σκέψης και πρακτικής των δύο αυτών σημαντικών προσωπικοτήτων• μελετά τις κρίσεις που διαχειρίστηκαν, τη λήψη των αποφάσεων και τις αρετές που απαιτήθηκαν ενταγμένων στις συνθήκες της κάθε εποχής. 
      Ο συνδημότης κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1984 ως Ανθυπίλαρχος Τεθωρακισμένων. Κατά τη διάρκεια της θητείας του υπηρέτησε σε επιχειρησιακές και επιτελικές θέσεις του όπλου των τεθωρακισμένων. Επίσης, υπηρέτησε ως Liaison Officer στη Σομαλία,  ως βοηθός Στρατιωτικού Ακολούθου στην Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα, ως διευθυντής εκπαιδεύσεως στο Πολυεθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων  Υποστήριξης της Ειρήνης στο Κιλκίς,  ως αξιωματικός επιχειρήσεων στο Κόσσοβο και ως επικεφαλής του Γραφείου Επιχειρησιακής Σχεδίασης στο Νατοϊκό Στρατηγείο ARRC (ALLIED RAPID REACTION CORP) στη Γερμανία. Φοίτησε σε όλα τα σχολεία του όπλου του, στην ΑΔΙΣΠΟ (Διακλαδική Σχολή Πολέμου) και επιμορφώθηκε στη Γερμανία, την Αυστρία, την Αγγλία και την Τουρκία.  
     Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Δήμος Πέλλας και η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π..
Γραφείο Τύπου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.