Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απίστευτη κίνηση: Η Ατλέτικο Νασιονάλ ζήτησε να δοθεί ο τίτλος στη Σαπεκοένσε!



Τρομερή χειρονομία από την Ατλέτικο Νασιονάλ. Η ομάδα της Κολομβίας ζήτησε από τη συνομοσπονδία Λατινικής Αμερικής να απονέμει το Κόπα Σουνταμερικάνα στη Σαπεκοένσε!
Ακόμη και σε στιγμές τέτοιες οδύνης, το αθλητικό μεγαλείο μπορεί να λάμψει. 

Η Ατλέτικο Νασιονάλ επρόκειτο να αναμετρηθεί με τη Σαπεκοένσε τα ξημερώματα της Πέμπτης στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια και η βραζιλιάνικη ομάδα ξεκληρίστηκε σε αεροπορική τραγωδία. 

Ο σύλλογος από τη Βραζιλία προέβη σε μια απίστευτη χειρονομία. Όπως μεταδίδεται από τα ΜΜΕ της χώρας, ζήτησε από τη Συνομοσπονδία Λατινικής Αμερικής (CONMEBOL) να απομείνει το τρόπαιο στη Σαπεκοένσε, στη μνήμη των θυμάτων! 

Η κίνηση της Ατλέτικο Νασιονάλ αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς πως-παρότι έχει πανηγυρίσει δύο φορές το Κόπα Λιμπερταδόρες (τελευταία το 2016)-δεν έχει κατακτήσει ποτέ σε επτά συμμετοχές το Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ έχει χάσει σε δύο τελικούς.

Πηγή: sport-fm.gr



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.