Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προπονητής Δόξας Μαυροβουνίου Σίμος Προδρομίδης: "Είμαστε παρών"



Εντυπωσιακή η πορεία της νεοφώτιστης ομάδος της Δόξας Μαυροβουνίου στο φωτεινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Έχοντας περάσει 7 αγωνιστικές η ομάδα του Σίμου Προδρομίδη έχει σκαρφαλώσει και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας απολαμβάνοντας τη μοναξιά της κορυφής μετά τα στραβοπατήματα Εδεσσαϊκού και Μανδάλου.

Φανερά χαρούμενος και δικαιολογημένα ο νεαρός ανερχόμενος τεχνικός Σιμός Προδρομίδης μετά τη νέα νίκη της ομάδος του μέσα στους Προμάχους μας είπε:
Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδος μας γιατί έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι μέσα σε μια πολύ δυνατή έδρα. Πολύ σημαντική και αυτή η νίκη δεν στεκόμαστε όμως εδώ ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας αυτή την φορά με την ομάδα της Καλής. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο δυνατά τεστ που έχουμε στο πρωτάθλημα και πρέπει όλη την εβδομάδα να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε σκληρά. Η νίκη είναι το μονόδρομος για εμάς σε κάθε παιχνίδι.. 

Σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής δείξαμε χαρακτήρα ότι η ομάδα μας έχει ψυχή αποδεικνύοντας σε πολλούς ''καλοθελητές'' που από την αρχή του πρωταθλήματος έλεγαν ότι το Μαυροβούνι είναι μια φούσκα και θα ξεφουσκώσει. Δυστυχώς για αυτούς όμως συμβαίνει το αντίθετο. Αντί να ξεφουσκώνει... φουσκώνει και ανεβαίνει ακόμη ψηλότερα. Είμαστε στην 7η αγωνιστική και δηλώνουμε δυνατό παρών. 

Επιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Μακαρι να μεινετε ψηλα και να πληρωθειτε ολοι τα λεφτα που σας υποσχεθηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρόεδρος Τεο μαζί με τον Σιμο έχουν φοβερή συνεργασία και τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Enas proedros xoriou katafere monos toy osa den boroune na kanoun 15 atoma sthn edessa me olokliri poli apo piso. Parapano den xriazete na sxoliaso.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πιο επιτυχημένος νέος πρόεδρος του νόμου Πελλας με διαφορά . Πανέξυπνος χωρίς να δημιουργεί εντυπώσεις και με ήθος πάνω από όλα που φαίνεται κάθε Κυριακή στο γήπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε βλάκα μην γράφεις το ένα σχόλιο μετά το άλλο. καρφώνεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παπανικολάου παιχτουρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.