Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ενημερωτική Ομιλία για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στο ΚΗΦΗ Έδεσσας (φωτο)



Στα πλαίσια λειτουργίας της δομής Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Έδεσσας και έχοντας στόχο την συνεχή ενημέρωση των δημοτών σε θέματα υγείας πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ομιλία με θέμα τον Σακχαρώδη Διαβήτη. Ο Ειδικός Παθολόγος Φελέκης Θεόδωρος με απλή και κατανοητή γλώσσα κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του πολυπληθούς κοινού εξηγώντας πολλά ενδιαφέροντα σημεία για την εκδήλωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της ασθένειας. Ιδιαίτερα τονίστηκε η ύπουλη δράση της νόσου, ίσως και για αρκετά χρόνια, χωρίς ο ασθενής να έχει καταλάβει ότι έχει νοσήσει. Η σωστή διατροφή, η άσκηση και τακτικός έλεγχος της υγείας μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην μείωση των επιπτώσεων της ασθένειας.
Την ενημερωτική ομιλία προλόγισε ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου που τόνισε την διαρκή και στοχευμένη προσπάθεια του Δήμου Έδεσσας να βρίσκεται στο πλευρό των δημοτών ενισχύοντας την λειτουργία δομών Κοινωνικής Πολιτικής και στην παροχή υπηρεσιών για την Τρίτη Ηλικία και όχι μόνο.  
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας ευχαριστεί τον Ειδικό Παθολόγο κ. Φελέκη Θεόδωρο για την εμπεριστατωμένη παρουσίαση τους θέματος και τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.  
Η λειτουργία της δομής Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Έδεσσας χρηματοδοτείται στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2014-2020 από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020 και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.