Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αηδονά στο δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο



Συνάντηση με την αναπληρώτρια αντιπεριφερειάρχη  Πέλλας κ. Αθηνά Αηδονά είχε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 στο δημαρχείο στα Γιαννιτσά.
Ο δήμαρχος ενημέρωσε την κ. Αηδονά για μια σειρά έργων που άπτονται της συνεργασίας του δήμου και της περιφέρειας. 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αξιολογήθηκαν οι προτεραιότητες και αποφασίστηκαν οι πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν από κοινού προκειμένου να προωθηθούν έργα που είναι απαραίτητα για την καθημερινότητα και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών. 
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται έργα υποδομών, αντιπλημμυρικών, οδοποιίας, οδικής ασφάλειας και φωτισμού. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την κατασκευή του τμήματος  των  9 χλμ.  της νέας Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας και συγκεκριμένα από τον κόμβο της Παραλίμνης μέχρι τον κόμβο του Μελισσίου.  
Από την πλευρά της,  η κ. Αηδονά διαβεβαίωσε το δήμαρχο ότι η ίδια στηρίζει τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής και ότι η περιφέρεια θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διευθετηθούν το συντομότερο τα ζητήματα που αφορούν στο δήμο Πέλλας. 
Ο δήμαρχος ευχαρίστησε για τη στήριξη και τη άψογη συνεργασία και τόνισε την αναγκαιότητα προώθησης των παραπάνω έργων που σχετίζονται με την ανάπτυξη της περιοχής.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Αλλα λογια να αγαπιομαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΗΔΟΝΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΕΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ; ΑΝ ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ ΣΑΙΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΔΙΧΩΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΠΟΥΡΔ***. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΡΙΑ & ΜΑΡΙΑ & ΛΑΚΗ & ΠΕΤΡΟ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ULTREX; Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ. Ο ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ κ. ΤΣΙΑΝΤΑΚΗ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΑΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε ρε μεγάλε ο Στάμκος δεν υπέγραψε πρώτος πρώτος να γινει ο τζιτζικωστας αρχηγός της ΝΔ το ξεχασες;

      Διαγραφή
    2. ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΞΕΧΑΣΙΑΡΗΣ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΔΩΝΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.