Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσωρινή μετακίνηση Λαϊκής Αγοράς Αριδαίας




Ο Δήμος Αλμωπίας  ενημερώνει τους δημότες και κατοίκους του,  ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας αποφάσισε την προσωρινή μετακίνηση της λαϊκής αγοράς Αριδαίας σε νέα σημεία και συγκεκριμένα: 
1) Επί της Αθανασίου Διάκου από το ύψος της οδού Σκρα  έως τον κόμβο 
2) Επί της Εμμανουήλ Παππά από την οδό Αθανασίου Διάκου έως την οδό  Μ. Αλεξάνδρου
   Η μεταφορά κρίνεται επιβεβλημένη, λόγω της εκτέλεσης εργασιών  στον χώρο που αναπτύσσεται σήμερα η λαϊκή αγορά Αριδαίας, για  το έργο «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων οικισμού Αριδαίας».  Η μετακίνηση στον συγκεκριμένο χώρο,  θα ισχύσει από την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 μέχρι την ολοκλήρωση των ανωτέρω εργασιών. 
   Για τα απαιτούμενα μέτρα και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ο Δήμος Αλμωπίας έχει ενημερώσει το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας. 
   Θερμή παράκληση προς τους δημότες και κατοίκους είναι, την ημέρα Πέμπτη να μην σταθμεύουν στις συγκεκριμένες οδούς τα αυτοκίνητά τους, από τις 4.00 π.μ. έως το πέρας της διενέργειας  της λαϊκής αγοράς και της καθαριότητας του χώρου,  ήτοι το αργότερο έως τις 17.30 μ.μ. 
   Επίσης οι κάτοικοι των παραπάνω οδών που είναι ιδιοκτήτες οχημάτων,  καλούνται να μεριμνούν ώστε να μην σταθμεύουν τα οχήματά τους στους χώρους που ορίζεται η λειτουργία της λαϊκής αγοράς τις ανωτέρω ώρες. Τα δε καταστήματα να μεριμνήσουν για τον έγκαιρο ανεφοδιασμό τους.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Προετοιματήστε για τις τρυπες και τις λακουβες, θα γίνει χαμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kamia enimerosi 8a erimosoun ta magazia sto kentro xoris logo afou i ergasies 8a ginoun met tis giortes dimarxe vres tropo na min erimosii poli mas kai klisoun kai ales epixirisis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απαραδεκτη η μεταφορά της αγοράς.Χτυπάει τα μαγαζιά αυτή η κίνηση.Το Μασούτη ενισχύεται? λάθος μεγάλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΚΑΛΙΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρώτα και αυτούς που μένουν εκεί και μετά μίλα

      Διαγραφή
  5. Αρκετά πιά με το ότι θα ερημώσουν τα μαγαζιά στο κέντρο της πόλης.Η λαική πρέπει να φύγει απο το κέντρο να καθαρίσει η πόλη και όχι να εξυπηρετούνται μικροσυμφέροντα!Αυτό που γίνεται κάθε Πέμπτη δεν υπάρχει σε κανένα πολιτισμένο μέρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα πολιτισμενε εσυ..αμμα εισαι τοσο πολιτισμενος πανε διωξε και τους τσιγκανους απο το ποτάμι..5 ωρες ειναι εκι και σας πειράζει ελεος

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.