Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κερκίδα στο γήπεδο της Δόξας Εξαπλατάνου - Ευχαριστήριο στο ΜΣ "Μενέλαο Λουντέμη" (φωτο)



Ένα όνειρο πολλών ετών έγινε επιτέλους πραγματικότητα , χάρη στην συνδρομή και την χορηγία κάποιων ανθρώπων που συνεχίζουν να προσφέρουν στον τόπο τους μέσα από τον σύλλογο που αντιπροσωπεύουν. Αναφερόμαστε φυσικά στον Μορφωτικό σύλλογο Εξαπλατάνου "Μενέλαος Λουντέμης" που με πρωτοβουλία του ανέλαβε  την πραγματοποίηση  τμήματος κερκίδας στο γήπεδο της ομάδας , συνολικού αριθμού διακοσίων σαράντα θέσεων.
Η διοίκηση της Δόξας Εξαπλατάνου και προσωπικά ο Πρόεδρος  της Τάσου Λαμπρίδης , ευχαριστούν θερμά τον Μορφωτικό Σύλλογο ΄΄Μενέλαος Λουντέμης΄΄ για την σημαντική προσφορά τους στην ομάδα.
Ευελπιστούμε αυτή η πρωτοβουλία να βρει κάποια στιγμή και τους  ανάλογους μιμητές.
Το Δ.Σ.
Δόξας Εξαπλατάνου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Μπραβο και στους δυο συλλογους του εξαπλατανου .Αυτο διχνει οτι υπαρχει συνεργασια και συνενοηση .Μπραβο και παλι μπραβο σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ένας σύλλογος με δύο ονομασίες είναι βρε παιδιά.Μακάρι το χωριό να γίνει η ομάδα όπως Ζουμπουλης Πετρόπουλος Χαλκίδης ,Στράτος κλπ όλοι παιδιά του χωριού.Αυτό ειναι το παράπονο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποσο χολη μπορεις να βγαλης ακομα 4.51 βγαλε.Σου λεει κατι το 1952 ετος ιδρυσης της Δοξα Εξαπλατανου και 1983 ετος ιδρυσης του Μορφοτικου Συλλογου Μενελαος Λουντεμης ;Μαλλον οχι γιατι εισαι απο αυτους τους μιζερους που ολα αυτα τα χρονια το μονο που ξερεις να κανεις ειναι να βρυζεις χωρις εσυ να εισαι και να φενεσαι πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.