Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης μέσα στην ντουλάπα του σπιτιού του (φωτο)




Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, είχαν ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί οικία στην ΔΕ Γιαννιτσών, σε εσωτερικό χώρο της οποίας υπήρχε ειδική εγκατάσταση για την καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 51χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.
Ειδικότερα, χθες (10-11-2016) το μεσημέρι, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος σε της ΔΕ Γιαννισών και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 3 δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε ντουλάπα, χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό με λαμπτήρες θερμότητας, μετασχηματιστή, σύστημα εξαερισμού και υγρόμετρο, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Επιπλέον σε άλλους χώρους της οικίας, αλλά και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 136 γραμμαρίων,
2 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης αναμεμειγμένα με καπνό,
μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
ένας τρίφτης κάνναβης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.