Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πως αντέδρασε η μητέρα της νεότερης υπουργού όταν έμαθε τα νέα!


Ο ανασχηματισμός έκρυβε εκπλήξεις για την όμορφη πόλη των Γιαννιτσών…. Αν και πολλοί περίμεναν υπουργοποίηση της… έμπειρης Θεοδώρας Τζάκρη, η οποία είχε αναλάβει και στο παρελθόν διάφορα χαρτοφυλάκια επί ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ΠΑΣΟΚ, τελικά ο πρωθυπουργός τους άφησε όλους άφωνους, δίνοντας το υπουργείο σε μια άλλη γυναίκα από τα Γιαννιτσά, στην Έφη Αχτσιόγλου!

Η είδηση ότι η Έφη Αχτσιόγλου, αναλαμβάνει το υπουργείο Εργασίας σκόρπισε χαρά και χαμόγελα στην πόλη του Νομού Πέλλας! Το γεγονός ότι μια πολύ νέα κοπέλα μόλις 31 ετών, ένα δικό τους "παιδί", γίνεται υπουργός, σχολιάστηκε θετικά ακόμη και από πολίτες που δεν στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ!

Η νέα (κυριολεκτικά) υπουργός έχει πλούσιο βιογραφικό, πολλά πτυχία και "παίζει στα δάχτυλα" το Δημόσιο Δίκαιο!  Ήταν το δεξί χέρι του Γιώργου Κατρούγκαλου, αφού "έδενε και έλυνε" στο γραφείο του. Τώρα πλέον της ανήκει!

Η σχέση της με τον ΣΥΡΙΖΑ μετρά πολλά χρόνια! Πριν καλά καλά κλείσει τα 18, άρχισε να ασχολείται με τα κοινά, ενώ στην διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων συμμετείχε ενεργά στους αγώνες της Αριστεράς.

Το star.gr επικοινώνησε με την μητέρα της νέας υπουργού, η οποία είναι μια από τις πιο γνωστές παιδιάτρους στα Γιαννιτσά.

Η κυρία Ντιούδη-Αχτσιόγλου-Ροδή δεν έκρυψε την έκπληξη της, όταν δέχτηκε το τηλεφώνημα μας. «Με πιάνετε απροετοίμαστη και ταξιδεύω αυτή την στιγμή», είπε. Ωστόσο, δεν αντιστάθηκε και μοιράστηκε μαζί μας τα πρώτα συναισθήματα για την υπουργοποίηση της κόρης της.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι…. Το αξίζει η Έφη μας, γιατί παλεύει σκληρά από μικρό παιδί. Εύχομαι να τα πάει περίφημα. Να ξέρετε ότι αγωνίζεται χρόνια, δεν της έδωσαν τυχαία αυτήν την θέση», πρόσθεσε η μητέρα της Έφης Αχτσιόγλου.

Πηγή: star.gr


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. "ΤΟ ΑΞΙΖΕ...ΠΑΛΕΥΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ...ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ..."??? ΤΟΤΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μάς πητε τη έκανε στο υπουργείο Εργασίας τόσα χρόνια με τους άλλους καραγκιόζηδες κατρουγκαλο και Πετρόπουλο που μας έλεγε ότι με ένα πατημα του κουμπιού θα έδινε σηνταξεις ανάλογα με τής αποδοχές που έχη στο προσφερη στο ταμείο περημενο απάντηση

      Διαγραφή
  2. "Η ειδηση οτι η Εφη ανελαβε το Τπουργειο Εργασιας σκορπισε χαμογελα στους κατοικους των Γιαννιτσων". Γιατι? Και σε ποιους? Στους υποψηφιους ανεργους που θα παραγει το Νεομνημονιακο Κομμα της?Επειδη εκτελει ολα τα αντιεργατικα ,αντιπαραγωγικα προγραμματα των δανειστων?Γιατι το μεροκαματο επεσε στα 20 ΕΥ , και αν το βρεις? Ποτε το νιοβγαλτο κοριτσακι ενιωσε στο πετσι της το ζορι της ανεργιας? Μεχρι τωρα σπουδαζε και απο τους μηχανισμους του κομματικου σωληνα αναρριχηθηκε στην κορυφη του κυβερνητικου μηχανισμου.Ας διαβασει αυτη κι ολοι οι Συριζαιοι Ψευτοαριστεροι σαλτιμπαγκοι το "πρωτο σκαλι " του επικαιρου Καβαφη για να αποφυγουν τις επιπολαιες ιδεολογικες απογειωσεις. Αυτο το νιοβγαλτο κοριτσακι απο πατερα δικηγορο Στελεχος του Συριζα που ποτε δεν "τολμησε" καμμια συγκρουση εξω απο τα επαγγελματικα του ορια, ακομα κι οταν ηταν εν δυναμει Δημαρχος Γιαννιτσων,αυτο το κοριτσακι απο μανα παιδιατρο ,με το πρωτο πελατολογιο στα ιδιωτικα ιατρεια του νομου και δεδομενες εισπραξεις τι βιωματα απο στερησεις εχει στην ανεργεια, την εργοδοτικη εκμεταλλευση? Ξερει απο ενσημα ,ΟΑΕΔ/αγχος? Οπως ολοι οι Αστοι ιδεολογοι του παλιου Συνασπισμου ,που μονο λογω της οικογενειακης τους Αριστερης παρακαταθηκης ,δειχνουν την αριστερες καταβολες τους,για να απαλλαχθουν απο τις οποιεςιδεολογικες ενοχες,επειδη βολευτηκαν με το κατεστημενο Πασοκ εχουν εμφυσησει στα παιδια τους τα ιδια μικροβια.Το θεμα ειναι τι περιμενουμε εμεις οι αφελεις.ποιες αυταπατες τρεφουμε απο την συμπατριωτισσα Υπουργο μας. Παρολα αυτα συγχαρητηρια που ανεβηκε πεντε -πεντε τα σκαλια "με το σπαθι της" διαψευδοντας τον Καβαφη.Ολοι οι ανεργοι των Γιαννιτσων τωρα θα κοιμουνται και θα ξυπνουν ξεγνοιαστα.Χαρασε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ ωραια απαντηση. Αρκετα περιεκτικη. Ενας επιστημονας εφραψε καποτε, ποιος μας εξουσιοδοτησε εμας να μιλησουμε για λογαριασμο των φτωχων? Αυτοι οι μαχητες ας ασχοληθουν με την παρτη τους και ας αφησουν τους αγωνες για εμας. Δεν υπαρχει ταυτιση...

      Διαγραφή
  3. Το alter ego του Κατρουγκαλου και των υποτακτικων της τρόικα. Να τη "χαιρεστε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως έχει πει ο Adenauer, "το χοντρό πετσί είναι δώρο Θεού". Εύχομαι η συντοπίτισσα μας Υπουργός Εργασίας να αποδειχθεί "χοντρόπετση". Εγώ θα την παροτρύνω δια στόματος Πυθαγόρα, "Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά, έστω κι αν κάνοντας αυτά πρόκειται να σε κακολογήσουν. Γιατί ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος".
    Κριτική όσο κι αν διαφωνώ πολιτικά μαζί της, σε αυτή τη φάση δεν πρόκειται να της κάνω.
    Κριτική δεν κάνουμε σε βιογραφικά ούτε σε ανθρώπους γι αυτά που έχουν διαβάσει, αλλά για αυτά που πράττουν.
    Και στην προκειμένη περίπτωση, γι αυτά που θα πράξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑ.
    ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗ
    ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗ ΓΙΑΤΙ:
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Η΄ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ;

    EYXETAI NA TA ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΦΗΜΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟ΄ΛΕΨΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
    ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΛΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΡΟΖ Κ.Λ.Π ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΜΠΡΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΠΙΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ: ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπη σας. Η ζηλεια σας δεν εχει τελειωμο εκει στα Γιαννιτσα. Δε βλεπετε τα χαλια σας με το Δημαρχο που εσεις εκλεξατε κρινετε και υπουργους παναθεμα σας. Οσο για σενα Ηλια δεν πρεπει να σχολιαζεις γιατι σαν παιδι του κομματικου σωληνα ανελαβες να εκτελεσεις τα καραγκιοζλικια του Κουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά τον Αλέκο , την Θοδώρα ,τον Ηλία και τα άλλα παιδιά σειρά έχει η Έφη.
      Και νιώσαμε υπερήφανοι ΕΜΕΙΣ οι Γιαννιτσώτες.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.