Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πορτοκαλίδης Χαρίτων: Ο σεβασμός της υγείας των δημοτών είναι πάνω από σκοπιμότητες



Θέλω να κάνω γνωστό στους δημότες του Δήμου Σκύδρας και  ιδιαίτερα στους κατοίκους της πόλης μας, ότι η υπόθεση της παράνομης χωματερής στο στρατόπεδο είχε αίσιο τέλος, ειδικά για τους κατοίκους των εργατικών κατοικιών και ουσιαστικά για τους κατοίκους της πόλης μας.
Πλέον δεν θα υπάρχει χωματερή ή σταθμός μεταφόρτωσης ανακυκλώσιμων υλικών όπως το είχε <<βαπτίσει>> ο Δήμος Σκύδρας στο στρατόπεδο δίπλα στο Κ.Υ. Σκύδρας.
Τα δυο τελευταία χρόνια η αδιάφορη για την υγεία των κατοίκων Δημοτική Αρχή αυθαιρετούσε γεμίζοντας το στρατόπεδο με σκουπίδια χωρίς τις νόμιμες άδειες από την πολιτεία αλλά και χωρίς την άδεια από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Όλα αυτά τα χρόνια της διοίκησης της Δημοτικής Αρχής η Δήμαρχος αλλά και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας αδιαφορούσαν για τα νόμιμα.

Οι ενέργειες μου ως τοπικού συμβούλου της Σκύδρας αλλά και οι ενέργειες του επικεφαλής του συνδυασμού <<ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ>>  Μιχάλη Καραγιάννη με καταγγελίες εντός των δημοτικών συμβουλίων, μας έφεραν το θεμιτό αποτέλεσμα.
Θα πρέπει η Δημοτική Αρχή να καταλάβει ότι οι μέθοδοι του  <<κάνω ότι θέλω και ότι γουστάρω>>  είναι ξεπερασμένοι.
Η  Δημοτική αρχή σε όποιο χώρο κάνει μέσα στα όρια του Δήμου Σκύδρας σταθμό μεταφόρτωσης ανακυκλώσιμων υλικών θα πρέπει να έχει την απαιτούμενη άδεια.

Αλήθεια γιατί σιωπά η κατά τ΄ άλλα λαλίστατη  Δημοτική Αρχή;

Ο σεβασμός της υγείας των δημοτών είναι πάνω από σκοπιμότητες.
Σας αφήνουμε να σας κρίνουν οι δημότες μας!

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ
ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.