Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Συμμετέχω Ισότιμα" : Κωπηλασία και αγροτουρισμός στον Αλμωπαίο ποταμό στην Καλή Πέλλας


Ο ανεξάρτητος τομέας κοινωνικής συνοχής και προσφυγικού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στα πλαίσια της δράσης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΙΣΟΤΙΜΑ» διοργανώνει, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και ώρες 10:00 – 14:00 στην Τοπική Κοινότητα Καλής Δήμου Σκύδρας και, συγκεκριμένα, στον ποταμό Αλμωπαίο, κωπηλασία και αγροτουρισμό. Στους συμμετέχοντες θα προσφερθεί γεύμα και αναψυκτικά τα οποία, ως συνήθως προέρχονται από χορηγίες και δεν επιβαρύνουν το δημόσιο λογιστικό.
Όπως δήλωσε ο συντονιστής της δράσης Χάρης Αηδονόπουλος: «στόχος μας είναι εδώ και 2 χρόνια, όσες και όσοι συνάνθρωποι μας βρίσκονται στα όρια του κοινωνικού αποκλεισμού από σωματική, αισθητική, νοητική και κινητική αναπηρία να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε έκφανση πολιτισμού, αθλητισμού και άλλων τομέων δραστηριότητας. Παρακαλούμε θερμά για την ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερων συνανθρώπων μας διότι, πρόκειται για μία ακόμη σημαντική, κοινωνική δράση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η συνεργασία του Δήμου Σκύδρας αλλά και όλων των αιρετών συναδέλφων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας είναι άψογη».
Η δράση υλοποιείται από τον Ανεξάρτητο Τομέα Κοινωνικής Συνοχής και Προσφυγικού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το Δήμο Σκύδρας σε συνεργασία με το Γ’ Σώμα Στρατού, τη Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων και με τη συμβολή πλήθος εθελοντών.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.