Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Γ. Σηφάκη και Γ. Ουρσουζίδη, βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ με αγροτικούς συλλόγους Πέλλας & Ημαθίας στη Σκύδρα



Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην Σκύδρα συνάντηση των αγροτικών συλλόγων Πέλλας και Ημαθίας με τους βουλευτές Γιάννη Σηφάκη ( Πέλλας) και Γιώργο Ουρσουζίδη ( Ημαθίας). Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία των αγροτικών συλλόγων.
Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο των δύο Νομών, οι βουλευτές ενημέρωσαν για θέματα ΕΛΓΑ, αφορολογήτου, αφαίρεσης από το φορολογητέο εισόδημα των εργοσήμων των αλλοδαπών εργατών γης χωρίς χαρτιά, θέματα ασφαλιστικών εισφορών, για το επισιτιστικό πρόγραμμα για ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού κλπ. Οι βουλευτές ιδιαίτερα επέμειναν στην ανάγκη νέας οργάνωσης του αγροτικού κόσμου σε οργανώσεις παραγωγών με τα νέα κριτήρια που πολύ σύντομα θα ψηφιστούν, την ανάγκη εκμετάλλευσης του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης 2016-2020 , την ανάγκη ποιοτικής παραγωγής, τυποποίησης, συσκευασίας και διακίνησης των αγροτικών προϊόντων με μεγέθυνση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας τους και έρευνα των ποιοτικών απαιτητικών διεθνών αγορών. 
Αποφασίστηκε η συγκρότηση κοινής επιτροπής αγροτικών συλλόγων Πέλλας και Ημαθίας και η κάθοδος , μαζί με τους βουλευτές, στα Υπουργεία για την προώθηση σοβαρών θεμάτων των αγροτών.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.