Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στοίχημα: Ποντάρισμα σε γηπεδούχους (βίντεο)


Χαλαρώνουν οι ρυθμοί ενόψει της διακοπής των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Σε ό,τι αφορά τη Σούπερλιγκ, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αναμέτρηση Ηρακλής – Πλατανιάς, με την οποία ολοκληρώνεται η 10η αγωνιστική, ενώ προτάσεις για στοίχημα προκύπτουν από Γερμανία και Ρουμανία.

Το παίρνει η Βίρτσμπουργκ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Βίρτσμπουργκ – Σαν Πάουλι, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.10. Από δύο σερί ήττες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Βίρτσμπουργκ Κίκερς. Πιο συγκεκριμένα μετά τις ισάριθμες νίκες που πανηγύρισε κόντρα στις Μόναχο 1860 (2-0 εντός έδρας) και Μπίλεφελντ (1-0 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Χόλερμπαχ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Καρλσρούη (2-0 εντός έδρας) και Ανόβερο (3-1 εκτός έδρας). Στις πέντε συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Βίρτσμπουργκ Κίκερς για την ίδια διοργάνωση σημείωσε δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Στις τέσσερις σημειώθηκε no-goal, ενώ σε όλες σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Ιδιαίτερη θα είναι η αποψινή αναμέτρηση για τον προπονητή του συλλόγου, Μπερντ Χόλερμπαχ, καθώς ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στη Σαν Πάουλι από το 1991 μέχρι το 1995. «Πέρασα κάποια υπέροχα χρόνια σε αυτή. Πλέον δεν υπάρχουν εύκολες αναμετρήσεις για εμάς. Δεν κοιτάμε το βαθμολογικό πίνακα, είμαι αισιόδοξος πως θα πάρουμε τη νίκη», υπογράμμισε μεταξύ άλλων αυτός.
Απ’ την άλλη, στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα συνεχίζει να παραμένει η Σαν Πάουλι, καθώς μετά το πέρας έντεκα αγωνιστικών στο πρωτάθλημα σημείωσε μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες (8-19 τα γκολ). Αφού δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Ουνιόν Βερολίνου (2-0 εκτός έδρας), Ανόβερο (2-0 εκτός έδρας), Άουε (2-1 εντός έδρας) και Σαντχάουζεν (3-0 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Λίνεν μοιράστηκε από ένα βαθμό την προηγούμενη βδομάδα με τη Νυρεμβέργη (1-1 εντός έδρας). Στις έξι συνολικά εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η ομάδα από το Αμβούργο για την ίδια διοργάνωση σημείωσε μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Στις τέσσερις δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Θα πάμε με την έδρα.

Άσσος για Κλουζ

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Κλουζ – Μποτοσάνι, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.10. Άμεση ήταν επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Κλουζ, μετά και από την ήττα που υπέστη στην έδρα της Βιτορούλ (2-1). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Βασίλε Μιριούτα φιλοξενήθηκε από την Κονκόρντια, από την έδρα της οποίας έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης, επικρατώντας με σκορ 1-2. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 34ο λεπτό, κατάφερε να ισοφαρίσει τέσσερα λεπτά μετά με τον Μπουντ και εν τέλει να πάρει τη νίκη με το τέρμα του Ομρανί στο 71′. Με τη νίκη της αυτή, η Κλουζ έφτασε τους 20 βαθμούς, ούσα και στην έβδομη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την Μποτοσάνι. Παράλληλα, διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, με δώδεκα τέρματα παθητικό. Εξακολουθεί να είναι αήττητη μπροστά στο κοινό της, όπου σε εφτά παιχνίδια, μετράει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, δεχόμενη μόλις δυο γκολ. Απ’ την άλλη, η Μποτοσάνι πήρε την πρώτη της νίκη μετά από δυο αγωνιστικές, όπου είχε μια ισοπαλία και μια ήττα. Η ομάδα του Λέο Γκροζάβου φιλοξένησε την Τιμισοάρα, της οποίας και επικράτησε με 2-0, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γουίλι. Ο Βραζιλιάνος μέσος άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό και έξι λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Με τη νίκη της αυτή, η Μποτοσάνι έφτασε τους 23 βαθμούς, ούσα και στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα, διαθέτει μια από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας. Τρεις νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, έχοντας γνωρίσει την ήττα στα δυο τελευταία. Λογική επιλογή η νίκη των γηπεδούχων.
Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Δευτέρας. Δείτε παρακάτω το βίντεο με την ανάλυση και τη στοιχηματική εκτίμηση για τον αγώνα Ηρακλής - Πλατανιάς



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.