Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εγκρίθηκαν οι παρεμβάσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αλμωπίας


Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Αλέξη Χαρίτση, θα δοθεί χρηματοδότηση στον Δήμο Αλμωπίας που θα στοχεύει σε παρεμβάσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις.

Πρόκειται για μία θετική εξέλιξη που προκύπτει ως αποτέλεσμα της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός στον Δήμο Αλμωπίας. Τότε, η Δημοτική Αρχή είχε καταθέσει τις προτάσεις της σχετικά με τις παρεμβάσεις. Σημαντική ήταν και η συμβολή του Βουλευτή κ. Γιάννη Σηφάκη, ο οποίος προκάλεσε την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα στον Δήμο μας και συνέβαλε ουσιαστικά σε αυτό το θετικό αποτέλεσμα.

Οι παρεμβάσεις που εγκρίθηκαν από τον Υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Αλέξη Χαρίτση είναι οι εξής:

-      Συντήρηση και παρεμβάσεις σε γήπεδα του Δ.Δ. Αριδαίας (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας), προϋπολογισμού 41.365,46 ευρώ.
-      Κατασκευή αθλητικού δαπέδου αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Αλμωπίας (πρώην Κλειστή Αγορά Αριδαίας), προϋπολογισμού 28.847,02 ευρώ.
-      Συντήρηση και παρεμβάσεις σε γήπεδα των Δ.Δ. Εξαπλατάνου, Προμάχων και Σωσάνδρας του Δήμου Αλμωπίας, προϋπολογισμού 30.875,70.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ: 101.088,18 ΕΥΡΩ 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Όλη η φασαρία για 100 χιλ. που θα τα πάρουν οι παράλληλες εταιρείες ;;;;;;;; με τόσο λίγα χρήματα θα κάνουμε δουλίτσες :;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν έχεις Βουλευτή από την περιοχή σου, βγάζεις άκρη... Κακόμοιρη Έδεσσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.