Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ανάρτηση της Φωτίου για τη νέα υπουργό Εργασίας


Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που την εμφανίζουν ενοχλημένη από την τοποθέτηση της Έφης Αχτσιόγλου στη θέση της υπουργού Εργασίας, προχώρησε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, μέσω μηνύματος στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Διαβάζω σε διάφορα "έγκυρα" σάιτ πως "εξοργίστηκα" με την τοποθέτηση της Έφης Αχτσιόγλου στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας. Όποιος αναπαράγει αυτές τις γελοιότητες, δεν γνωρίζει ούτε τις αξίες της Αριστεράς ούτε την αξία της νέας υπουργού» έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter η κ. Φωτίου.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. "ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!".....ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΜΗΣ, ΕΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ Η' ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ?..."ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ", ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΚΑΟΥΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΨΑΤΕ (ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΑΖΙ)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.