Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Eπιτυχημένο το 1ο Διενοριακό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στα Γιαννιτσά - Οι νικητές (φωτο)


Το πρωινό του Σαββάτου 12-11-2016 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά μια ξεχωριστή διοργάνωση ανάμεσα στις κατηχητικές συνάξεις των ενοριών των Γιαννιτσών, το 1ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πλατανότοπος στα Γιαννιτσά.

Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε από την ενορία Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ και πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Ο Πλατανότοπος γέμισε από τις φωνές, την ζωντάνια και την χαρά των παιδιών-αθλητών όλων των ηλικιών από τις ενορίες των Γιαννιτσών. Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν είτε ως αθλητές είτε ενθαρρύνοντας την προσπάθεια των φίλων τους ή των παιδιών τους, ως θεατές. Το σημαντικότερο όμως ήταν πως τα παιδιά δέθηκαν μεταξύ τους και είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν την φιλία, να βιώσουν τα μοναδικά συναισθήματα των αγώνων αντοχής αλλά και να κάνουν πράξη το «ευ αγωνίζεσθαι». Μετά το πέρας των αγώνων βραβεύτηκε και το κατηχητικό με τους περισσότερους βαθμούς ανάλογα με την κατάταξη των 6 ( έξι ) πρώτων ανά κατηγορία, με την ενορία των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου να βρίσκεται στην κορυφή.
Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την συμμετοχή και τη βοήθεια των Κατηχητών/τριών και των υπεύθυνων ιερέων όλων των ενοριών των Γιαννιτσών. Ο καθένας με το δικό του τρόπο, με την παρουσία και την εθελοντική προσφορά σε θέσεις κριτών ή γραμματείας, με την ενθάρρυνση για συμμετοχή, με την συμπαράσταση προς τους αγωνιζόμενους ή με την υλικοτεχνική ενίσχυση,  έβαλε το δικό του λιθαράκι σε αυτή τη διοργάνωση. Άλλωστε η μεγαλύτερη ικανοποίηση όσων κοπίασαν για την πραγματοποίηση των αγώνων ήταν η χαρά στα πρόσωπα όλων των παιδιών που συμμετείχαν, είτε αυτά βρέθηκαν πάνω στο βάθρο είτε... γύρω από αυτό!
Ευχή όλων είναι η διοργάνωση αυτή να καθιερωθεί και να γίνει αφορμή για την πραγματοποίηση παρόμοιων διοργανώσεων. Τέτοιες πρωτοβουλίες κάνουν πιο δυνατούς τους δεσμούς ανάμεσα στα παιδιά όλων των ενοριών αλλά και του κάθε παιδιού με το κατηχητικό και την ενορία του και -το σπουδαιότερο- με τον πνευματικό θησαυρό της Εκκλησίας.

Δείτε περισσότερα και αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των αθλητών ανά κατηγορία ΕΔΩ




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.