Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στοίχημα: «Ανοιχτό» ματς στο «Hawthorns»



Μπορεί να είναι Δευτέρα και οι στοιχηματικοί ρυθμοί να έχουν μειωθεί, εντούτοις η δράση σε Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία και Γερμανία παραμένει αρκετά σημαντική. Θα μας απασχολήσουν οι αναμετρήσεις που κλείνουν τις αγωνιστικές σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ πρόταση προκύπτει και απ’ το πρόγραμμα της λίγκας της Ρουμανίας. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά του Betarades.gr, στο οποίο μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν πλήρη οδηγό για τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα. 

Με το Over 2.5 στην Αγγλία 

Ξεκινάμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Γουέστ Μπρομ – Μπέρνλι, όπου επιλέγουμε το Over 2,5 σε απόδοση 2.35. Στο «Χόθορνς» πέφτει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Η Γουέστ Μπρομ υποδέχεται την Μπέρνλι, με την παράδοση να είναι ξεκάθαρα με το μέρος της. Με εμφατικό τρόπο επέστρεψαν στα τρίποντα οι «μπάγκις» πριν τη διακοπή, πετυχαίνοντας ένα μεγάλο διπλό επί της Λέστερ, το οποίο λίγοι περίμεναν. Η νίκη αυτή πήρε τη σκυτάλη από τις διαδοχικές ήττες από Λίβερπουλ (2-1) και Μάντσεστερ Σίτι (0-4), ούσα παράλληλα η πρώτη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (είχαν προηγηθεί τρεις ισοπαλίες, όλες με σκορ 1-1). Σε περίπτωση σημερινού τρίποντου οι γηπεδούχοι σκαρφαλώνουν στην 9η θέση του πίνακα. Βέβαια, μετρούν μόλις μία εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (1-2-2), ενώ η εστία τους έχει παραβιαστεί στα 4/5 ματς. Η Μπέρνλι, από την πλευρά της, έρχεται στο «Χόθορνς» με στόχο το παρθενικό φετινό της διπλό (στο 0-1-3 το εκτός έδρας σερί στο φετινό πρωτάθλημα). Θετικότατη η ψυχολογία στους «κλάρετς», καθώς έχουν συλλέξει τους επτά από τους 14 βαθμούς τους στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Πέτυχαν τα εντός έδρας τρίποντα επί των Έβερτον (2-1) και Κρίσταλ Πάλας (3-2) κι έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας από το «Ολντ Τράφορντ» (0-0). Βέβαια, το 0-0 κόντρα στη Γιουνάιτεντ αποτελεί «μαγική εικόνα», ενώ παράλληλα το τρίποντο επί της Πάλας πριν τη διακοπή ήρθε με τον πλέον αγχωτικό τρόπο. Οι βαθμοί, όμως, είναι αυτοί που μετρούν και η ομάδα του Σον Ντάιτς απομακρύνεται αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη με σημερινό τρίποντο. Ποντάρουμε στο Over 2,5. 

Παίρνει αποτέλεσμα η Οσασούνα 

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Λεγκανές – Οσασούνα, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.05. Με την αναμέτρηση του «Μπουτάρκε» ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν. Η Λεγκανές φιλοξενεί την Οσασούνα και η νίκη αποτελεί… μονόδρομο για αμφότερες. Από τέσσερα απανωτά «χαστούκια» προέρχονται οι «νεοφώτιστοι», έχοντας μάλιστα μείνει και άσφαιροι στα τρία τελευταία παιχνίδια τους. Στο 2-12 ο απολογισμός γκολ σε αυτό το «καρέ» αγώνων, με αποτέλεσμα η ομάδα να βρίσκεται οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Το… παράδοξο είναι ότι σχεδόν όλοι οι βαθμοί της έχουν συλλεχθεί εκτός έδρας, καθώς μέσα στο «Μπουτάρκε» τρέχει σερί 0-1-4. Σημειώστε, δε, ότι έχει δεχθεί από δύο γκολ και πάνω σε καθένα από τα τέσσερα τελευταία «εντός». Απ’ την άλλη, σε μία νέα αρχή προσβλέπουν όλοι στο στρατόπεδο της Οσασούνα, με τον Χοακίν Καπαρός να κάνει σήμερα το επίσημο ντεμπούτο στον πάγκο της. Η διοίκηση αποφάσισε να επιφέρει ένα «ηλεκτροσόκ» με την απομάκρυνση του Ενρίκε Μαρτίν από την τεχνική ηγεσία και την ανάθεση των… κλειδιών στον 61χρονο Καπαρός, που επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία μετά από σχεδόν δύο χρόνια (είχε αποχωρήσει από τη Γρανάδα τον Ιανουάριο του 2015). Χωρίς νίκη το σύνολο από την Παμπλόνα στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (0-1-2), μετρά μόλις ένα τρίποντο στο σύνολο του φετινού πρωταθλήματος. Αν πρέπει να εξάγουμε ένα συνολικό στατιστικό… συμπέρασμα για τη φετινή εικόνα της Οσασούνα, αυτό είναι ότι δέχεται γκολ με την ίδια ευκολία με την οποία σκοράρει. Για του λόγου το αληθές, τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της έχουν συνδυαστεί με το G/G και το Over 2,5. Θεωρούμε ότι η αλλαγή προπονητή θα παίξει ρόλο για να μη χάσει απόψε η Οσασούνα. 

«Όπλο» η επίθεση για Βιτορούλ και Γκαζ Μετάν 

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Βιτορούλ – Γκαζ Μετάν, όπου επιλέγουμε το Οver 2,5 σε απόδοση 2.08. Μέσα στο πρόγραμμα η ήττα που υπέστη στο Βουκουρέστι από τη Στεάουα με 2-0 για την Βιτορούλ. Υποτάχθηκε από την αρχή στην ανωτερότητα της αντιπάλου, δέχθηκε δύο γκολ (το ένα με πέναλτι) μέσα σε πέντε λεπτά (17’, 22’). Στην επανάληψη η Στεάουα έριξε ταχύτητες, η Βιτορούλ προσπάθησε να μπει ξανά στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, οι προσπάθειες της όμως σταμάτησαν στον εξαιρετικό αντίπαλο γκολκίπερ. Πρώτη ήττα μετά από δύο σερί εντός έδρας νίκες επί των Κλουζ (2-1) και Βολουντάρι (2-1), συνεχίζει να βρίσκεται στη υψηλά στρώματα της κατάταξης, ούσα αυτή τη στιγμή στην τέταρτη θέση με 26 πόντους στη συλλογή της. Με νίκη κόντρα στην Γκαζ Μετάν έχει ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά στους τέσσερις πόντους από την κορυφή. Εντός έδρας είναι αήττητη στα τελευταία έξι παιχνίδια της, μετρώντας πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Από την άλλη πλευρά, η Γκαζ Μετάν έδωσε συνέχεια στην εκπληκτική πορεία που πραγματοποιεί από την αρχή της σεζόν, καθώς επικράτησε με 2-1 της Ιάσι (εντός έδρας). Δεύτερη νίκη και τέταρτη στα τελευταία πέντε παιχνίδια (4-1-0), επέκτεινε το αήττητο σερί της στις οκτώ αγωνιστικές (5-3-0) και φιγουράρει στην τρίτη θέση της κατάταξης, έχοντας συλλέξει 26 πόντους μετά το πέρας 15 αγωνιστικών. Πολύ σημαντικό και δύσκολο το εκτός έδρας με την επίσης φορμαρισμένη Βιτορούλ, με νίκη φτάνει τους 29 βαθμούς και ψαλιδίζει τη διαφορά στους τέσσερις από την πρώτη θέση. Εκτός έδρας είναι αήττητη στις τελευταίες πέντε εμφανίσεις της, μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Θα πάμε με το Over 2,5, ποντάροντας στο γεγονός ότι αμφότερες οι ομάδες είναι σε καλό μομέντουμ. Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.