Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου στο Joga Bonito (φωτο)



Ο καθημερινός ιδρώτας, κόντρα σε άσχημους καιρούς, αδιαφορώντας για τον κρύο αέρα, που ραπίζει το τρυφερό κορμάκι και τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού, που καίει ανελέητα στο παιδικό σου μετωπάκι.

Το πάθος να φορέσεις τη φανέλα, να τρέξεις στο φρεσκοκομμένο χορτάρι, νιώθοντας τις σχάρες των παπουτσιών να γαντζώνονται σαν μαγνήτης στο καταπράσινο τερέν.

Η αδιαφορία για την σπιτική θαλπωρή και το νωχελικό ραχάτι στο σαλόνι, με τα ηλεκτρονικά αποχαυνωτικά μηχανήματα.

Το όνειρο, το όραμα για το μέλλον, τα φωταγωγημένα από χιλιάδες προβολείς ποδοσφαιρικά παλάτια, με την ρυθμική οχλοβοή των χιλιάδων οπαδών, που επευφημούν τα ινδάλματά τους. Οι υπερβολικές φροντίδες και συμβουλές της μητέρας και οι αντρίκιες προτροπές του πατέρα. Οι παρέες, οι παιδικές φιλίες, αυτές που θα παραμείνουν αιώνια και η συντροφικότητα, ο υπέρτατος σκοπός της ομάδας, για την μητέρα των μαχών, τη Νίκη.

Οι οδηγίες των προπονητών, τα λόγια και τα μαθήματα που αποτυπώνονται βαθιά, σαν τον απόλυτο Δεκάλογο και που θα σε ακολουθεί μέχρι τέλους.

Το ζέσταμα, οι αλοιφές, το ντύσιμο, η έξοδος στον αγωνιστικό Ναό και η υπερηφάνια, που φοράς την στολή με το σήμα της ομάδας και το όνομά σου στην πλάτη.

Οι φωνές των συμπαικτών, τα σφυρίγματα και οι ιαχές των δικών σου από την κερκίδα, που σε παροτρύνουν , σου δίνουν φτερά να πετάξεις, να φαντασιωθείς, ότι ο Μέσι κι ο Ρονάλντο δεν αξίζουν τίποτα μπροστά σου.

Μα πάνω από όλα, το ιδεώδες, το ιδανικό, το απόλυτο μήνυμα, που εκπέμπει ο Αθλητισμός, της Άμιλλας και του "ευ αγωνίζεσθε".

Διοργανωτές: ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΙΚΟΓΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ, ιδιοκτήτες των εγκαταστάσεων και της ακαδημιας JOGA BONITO και βοηθούς τους ΘΕΟΦΙΛΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΖΟΓΛΟΥ και ΒΑΣΙΛΗ ΤΡΙΓΚΑΚΗ η οποία αριθμεί άνω των 140 μαθητών.

Συμμετοχή των ακαδημιών: JOGA BONITO - ΠΡΟΜΑΧΩΝ - ΜΑΝΔΑΛΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΥΩΤΙΣΑΣ

Το σύνολο των παιδιών που συμμετείχαν ξεπέρασε τους 340. Άψογες εγκαταστάσεις, άριστη φιλοξενία, αψεγάδιαστη διοργάνωση, υψηλό επίπεδο γνώσεων και συμπεριφοράς όλων των υπευθύνων των ακαδημιών. Πάρα πολύς κόσμος ΧΡΥΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ

Πηγή: promahi-nea.blogspot.gr



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.