Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Kαθορισμός τελών κατάληψης κοινόχρηστων χώρων Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην Αριδαία


Σας καλούμε να έρθετε στις  2  Νοεμβρίου, του έτους 2016,  ημέρα Τετάρτη  και ώρα 10:00΄   π. μ. στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας  σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 τεύχος Α’), για να παραστείτε στην έκτακτη - κατεπείγουσα Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής σύμφωνα με την παρ.6 εδ. γ΄ του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α/07.06.2010), για να  συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑ  1ο Καθορισμός τελών κατάληψης κοινόχρηστων χώρων XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ   ΧΩΡΙΟΥ  2016.

Η έκτακτη συνεδρίαση γίνεται με τη διαδικασία του κατ’ επείγοντος λόγω  στο ότι, η απόφαση της Οικονομικής  για τον καθορισμό τελών κατάληψης κοινόχρηστων χώρων ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ   ΧΩΡΙΟΥ  2016  θα επηρεάσει την ανακοίνωση προς τους επαγγελματίες, η οποία είναι σε αναμονή, για να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για κατάληψη  χώρου. Η διαδικασία αυτή θα διαρκέσει από τις 7  έως τις 20 Νοεμβρίου  2016. Στη  συνέχεια η όλη διαδικασία θα πρέπει να έρθει  στο Δημοτικό Συμβούλιο του Νοεμβρίου. Η έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Χωριού καθορίστηκε με απόφαση Δημοτ.  Σ/λίου για τις 20/12/2016.  
                                  
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μετα την περσινή απάτη που κλαίνε ακόμα τα λεφτά τους οι επαγγελματίες δεν νομίζω να έχει ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.