Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Kαταχειροκροτήθηκε η Ντιλέκ Κοτς στη μουσικοχορευτική εκδήλωση Αγάπης (βίντεο)



Πραγματοποιήθηκε χθες στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών  με μεγάλη επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση Αγάπης που συνδιοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης & Αλμωπίας, ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών, ο Εμπορικός Σύλλογος Γιαννιτσών, το Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών και η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Γιαννιτσών. Τα έσοδα της παραπάνω εκδήλωσης θα διατεθούν για την αγορά αξονικού τομογράφου για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών. 
Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου ήταν κατάμεστη από κόσμο που καταχειροκρότησε την γνωστή καλλιτέχνιδα Ντιλέκ Κοτς, τους μουσικής της πολυμελούς ορχήστρας, τη Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Γιαννιτσών και τη χορευτική ομάδα του Λυκείου Ελληνίδων Γιαννιτσών.

Πολύ όμορφο και εντυπωσιακό το σκηνικό της εκδήλωσης με τη Ντιλέκ Κότς όμως αρχικά να «χάνεται» μέσα σε αυτό και τα βλέμματα να την αναζητούν. 

Η πολυμελής ορχήστρα που πλαισίωσε την εκδήλωση ήταν:
Σοφία Νάτσιου (στιχουργό-συνθέτρια) στο λαούτο, ο Νεκτάριος Κοσμίδης στο βιολί, Στέλιος Σωτηριάδης στο κλαρίνο,  Άγγελος Δημητριάδης στην κιθάρα, Θανάσης Κάππας στο κανονάκι, Δημήτρης Ντάκας στα κρουστά και στο τραγούδι, Σωτήρης Παπαβέντσης, στα κρουστά, Παναγιώτης Καλιωτάκης στα πλήκτρα,  Ιωακείμ Χατζηδήμου στο μπουζούκι, Χρήστος Μυλωνόπουλο στο ακορντεόν και Στέφανος Καλιωτάκης στο ακορντεόν και στην διεύθυνση της Χορωδίας και της Ορχήστρας.

Η Ηλεκτρονική μας Εφημερίδα παρούσα τόσο πριν αλλά και κατά την εκδήλωση σας παρουσιάζει το οπτικοακουστικό υλικό:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.