Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

O Γιώργος Γελαράκης Live The Clock bar στα Γιαννιτσά



Ο Γιώργος Γελαράκης…μετά από ένα τρελό καλοκαίρι με πολλές εμφανίσεις και  χιλιόμετρα σε μεγάλο μέρος της ελληνικής επικράτειας, για ένα ξέφρενο βράδυ «Με ρυθμό…και ρεύμα» στο The Clock cafe bar ! Μια βραδιά με swing, reggae έντεχνες και ροκ πινελιές, με επίσημο καλεσμένο το album "Η πόλη μια άδεια αγκαλιά", με ανανεωμένο playlist από μεγάλο εύρος της ελληνικής δισκογραφίας και ενέργεια για να υποδεχτούμε το φετινό χειμώνα με χαμόγελο, αισιοδοξία και δύναμη!!!

Μαζί του: Σταύρος Φιλιπποπολίτης – πιάνο,φωνή

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου ώρα 21:30

Facebook page : Γιώργος Γελαράκης
Mini Βιογραφικό:
Ο Γιώργος Γελαράκης, γεννήθηκε στη Βέροια και ξεκίνησε την πορεία του στα μουσικά δρώμενα της χώρας το 2007. Έχει στο ενεργητικό του πολλές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ, openings σε συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών (Β.Παπακωνσταντίνου, Χ.Θηβαίος, Π.Κατσιμίχας, Φ.Πλιάτσικας κ.ά.) και σημαντικά βραβεία σε διαγωνισμούς τραγουδιού του musicheaven.gr.  Το 2013 κυκλοφόρησε  την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Ονειροποιός" με δικές του συνθέσεις και στίχους. Το 2014 και 2015 πραγματοποιεί περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με εμφανίσεις από την Ορεστιάδα ως την Κρήτη. Το Δεκέμβριο του 2015 κυκλοφορεί το 2ο προσωπικό του album με τίτλο "Η πόλη μια άδεια αγκαλιά" από την MLK, ένα μείγμα με swing, ska, rock αλλά και χαμηλόφωνες μελωδίες.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.