Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

O Rémi μόλις μας έδωσε τον καλύτερο λόγο για να τον γουστάρουμε ακόμα πιο πολύ


Αυτή τη φορά δεν έχει νέο βίντεο ή νέα φάρσα από τον Γάλλο φαρσέρ και ακτιβιστή, Rémi Gaillard.

Ο Rémi, έχει αποφασίσει να αφιερωθεί με τη στάση και το έργο του στη μάχη υπέρ της προστασίας των ζώων και των δικαιωμάτων τους. Τον Οκτώβρη έκανε διαφήμιση για λογαριασμό του Bravoloto, που είναι μια δωρεάν εφαρμογή η οποία προσφέρει την ευκαιρία στον χρήστη να παίξει και να κερδίσει μέχρι 35 εκατομμύρια ευρώ σε κουπόνια και κάρτες δώρων, και έως δέκα χιλιάδες ευρώ σε μετρητά.

Δέχθηκε να προωθήσει με την παρουσία του το εν λόγω application, χαρίζοντας όμως τα χρήματα της αμοιβής του σε άγνωστους ανθρώπους αλλά και σε μια οργάνωση φιλοξενίας αδέσποτων σκύλων.

Σήμερα, ανακοίνωσε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, ότι από τις 11 Νοεμβρίου και μετά θα αρχίσει μια live βίντεο μετάδοση στο FB για "άγνωστη περίοδο".
Όπως αναφέρει, καλώντας μεταξύ άλλων και σε εξεύρεση χορηγών για τη  δράση του:
"Θα κλειδωθώ σε ένα κλουβί για αδέσποτα σκυλιά στο "SPA Montpellier Dog Shelter", και θα είμαι μέσα σε αυτό 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Θα βγω μόνο όταν υιοθετηθούν 300 ζώα από το κέντρο φιλοξενίας.

Η δεύτερη λύση για να βγω: Να μαζέψω 50.000 ευρώ μίνιμουμ και να βοηθήσω έτσι την οργάνωση προστασίας και φιλοξενίας των ζώων. Οι δωρεές είναι ευπρόσδεκτες, αλλά προκρίνω την ιδέα που δεν θα σας κοστίσει τίποτα:
Χρησιμοποιήστε έναν χορηγό που θα δωρίσει μέρος των εσόδων του σε αυτή την ξεχωριστή προσπάθεια".

Μάλιστα, το ίδιο το κέντρο φιλοξενίας SPA εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας πως "υιοθετεί" τον κωμικό. "Πρόκειται για ένα γενναιόδωρο σχέδιο και τον ευχαριστούμε γι' αυτό", σημείωσε από τη δική της μεριά η Annie Benezech, διευθύντρια του φιλοζωικού κέντρου.


Θυμηθείτε το "σαφάρι για ανθρώπους" που είχε αναρτήσει ο Rémi στο διαδίκτυο στα τέλη του περασμένου Αυγούστου:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.