Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανασχηματισμός στο Δήμο Αλμωπίας


Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Εθελοντισμού ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης, με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου.

Αυτό ανακοίνωσε ο Δήμαρχος σε επίσημη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 1/11/2016 στο Δημαρχείο, στα πλαίσια του ανασχηματισμού που είχε προαναγγήλλει εδώ και καιρό.

Ο κ. Μπίνος συνεχάρη το νέο Αντιδήμαρχο και του ευχήθηκε να έχει μία καλή και δημιουργική θητεία. Αναφερόμενος στις αρμοδιότητες, τόνισε ότι πρόκειται για μία θέση πολλή σημαντική η οποία θα πρέπει να αναδειχτεί ακόμα περισσότερο. Προς αυτή την κατεύθυνση προστέθηκαν και οι αρμοδιότητες της Νεολαίας και του Εθελοντισμού, καθώς ο Δήμαρχος θέλει να δώσει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στα ζητήματα που άπτονται αυτών.
Ο νέος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας, και Εθελοντισμού κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης, ο οποίος είναι ηλικιακά ο νεότερος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αλμωπίας –ίσως και όλης της Ελλάδας, ευχαρίστησε από την πλευρά του τον Δήμαρχο και δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του δείχνει με την ανάληψη αυτής της θέσης. Υπογράμμισε επίσης, ότι ως νέος άνθρωπος θέλει να βλέπει τον τόπο του να προοδεύει και τόνισε πως είναι περήφανος για τη Δημοτική Αρχή η οποία από την πρώτη στιγμή έδωσε ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους και ασχολήθηκε ενεργά με τα ζητήματα πολιτισμού, αθλητισμού και παιδείας. Επιπλέον, ο κ. Χατζηγιαννίδης ανάφερε ότι ένας από τους στόχους του είναι να κινητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας να ασχοληθούν ενεργά με τον τόπο μας, μέσα από δράσης εθελοντισμού που αναδεικνύουν την διάθεση των ανθρώπων για κοινωνική προσφορά.

Τέλος, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον απερχόμενο Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας, Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιώργο Σαββίδη, τον οποίο ευχαρίστησε θερμά, τονίζοντας ότι συνεχίζει να αποτελεί γι’ αυτόν έναν άξιο συνεργάτη.
Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Στέφανος Αβραμίκας, με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τον απερχόμενο Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Μπάτση τον οποίο συνεχάρη για το έργο του. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο τομέας της Καθημερινότητας είναι το μεγάλο στοίχημα της σημερινής Δημοτικής Αρχής και πως ο κ. Αβραμίκας αναλαμβάνει ένα δύσκολο έργο. Επιπλέον, ο κ. Μπίνος χαρακτήρισε επιτυχημένη τη θητεία του κ. Αβραμίκα ως Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, έγινε γνωστό ότι στις αρμοδιότητες του νέου Αντιδημάρχου Καθημερινότητας θα συγκαταλέγεται και ο κρίσιμος τομέας των αδέσποτων ζώων, στον οποίο έχουν γίνει σημαντικά βήματα και τα αποτελέσματα θα είναι σύντομα εμφανή.

Ο κ. Αβραμίκας από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο που τον εμπιστεύεται για δεύτερη φορά και τόνισε ότι θα προσπαθήσει να φανεί αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης μέσα από σκληρή δουλειά. Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στον προκάτοχό του κ. Χρήστο Μπάτση σημειώνοντας ότι ήταν αυτός που πήγε το Εργοτάξιο του Δήμου Αλμωπίας στην κορυφή και δεσμεύτηκε να προσπαθήσει ώστε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Μπραβο για τις επιλογές.υγεια και υπομονή και να φέρουν το καλύτερο αποτελεσμα..κ Αβραμικα σας εύχομαι να φανείται αντάξιος του προκατόχου σας κ Μπατση Χρήστου,ο οποίος δούλεψε με τιμιότητα και ανθρωπιά,χαρίσματα που ευτυχως για μας διαθέτετε και σεις. Καλη επιτυχία και στο νεοεισερχόμενο παληκαρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι μπράβο. .άξια άτομα ενεργά με όρεξη για δουλειά και προ πάντων όχι καβαλημένο καλάμια σαν κάποιους στην Πέλλα και αλλού. .μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.