Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SOS από τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Γιαννιτσών



Για την διαρκή υποβάθμιση του νοσοκομείου Γιαννιτσών «που κάποτε ήταν πρότυπο στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Πέλλας», όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, διαμαρτύρεται έντονα το Σωματείο Εργαζομένων.
Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε απόγνωση και εκπέμπουν s.o.s. για μια σειρά ιδιαίτερα σημαντικών ζητημάτων, όπως τοποθέτηση διοικητή στο νοσοκομείο Πέλλας, έλλειψη προσωπικού, προμήθεια αξονικού τομογράφου κ.λ.π.
Η ανακοίνωση
«Το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών διαμαρτύρεται για την διαρκή υποβάθμιση ενός Νοσοκομείου που κάποτε ήταν πρότυπο στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Πέλλας, εντάσσοντας και το Νοσοκομείο μας στην μνημονιακή τους πολιτική.
Ακόμη περιμένουμε την τοποθέτηση Διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας, που θα κάνει τις εισηγήσεις για τον διορισμό ιατρών στο Νοσοκομείο μας. Η καθυστέρηση αυτή φέρνει τον κίνδυνο να χαθούν θέσεις ιατρών, μιας και ο χρόνος έχει φτάσει προς το τέλος της διαδικασίας. 
Κλινικές που δε μπορούν να εφημερεύσουν όλο το μήνα και κινδυνεύουν να κλείσουν, δεν στελεχώνονται έγκαιρα λόγω κωλυσιεργίας της πολιτείας. 
Ακόμη περιμένουμε τον αξονικό τομογράφο που εμείς επιμένουμε και ζητάμε τα τελευταία χρόνια, εισπράττοντας μόνο υποσχέσεις.
Ακόμη περιμένουμε τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, που κάθε χρόνο ανακοινώνουν, αλλά ποτέ δεν φτάνουν στα Νοσοκομεία.
Ακόμη περιμένουμε την επαρκή χρηματοδότηση για να μπορεί το Νοσοκομείο μας να είναι λειτουργικό.
Ζητάμε άμεσα:
• Την τοποθέτηση Διοικητή στο Νοσοκομείο Πέλλας
• Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
• Επαρκή χρηματοδότηση για την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου
• Ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση όλων των πολιτών στους χώρους της υγείας
• Ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Τωρα θα το τακτοποιηση το θεμα η "αντιμνημονιακη " υπουργος εργασιας, η Εφη μολις εθει στα Γιαννιτσα,.Εξαλλου οι "αριστεροι" σνομπιστες του ΣΥΡΙΖΑ ειναι ευαισθητοι στις κοινωνικες υπηρεσιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.