Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιστροφή στις νίκες για τον παθιασμένο Αλμωπό, 1-0 την Καβάλα στην Αριδαία (βίντεο&φωτο)


AΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΚΑΒΑΛΑ 1-0
Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε ο Αλμωπός Αριδαίας για την 11η αγωνιστική επικρατώντας με 1-0 της Καβάλας στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.

Οι παίκτες του Τυριακίδη οι οποίοι έβγαλαν πάθος στο παιχνίδι τους αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους και πήραν προβάδισμα στο σκορ στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησαν με σκόρερ τον Παντελίδη στο 2ο λεπτό.

Στη συνέχεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να έχουν την υπεροχή χωρίς όμως να μπορέσουν να κάνουν κάποια σημαντική ευκαιρία με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Μένιο να καθαρίζει όποια φάση πήγαινε να δημιουργηθεί.

Παρά την ελαφρά υπεροχή των φιλοξενούμενων ο Αλμωπός θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι σε δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν με Παντελίδη και Καραγιάννη όμως να είναι άστοχοι. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι κι έτσι ο Αλμωπός επέστρεψε στις νίκες ικανοποιώντας τους περίπου 500 φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες.

Κορυφαίοι για τους νικητές πέρα από τον σκόρερ Παντελίδη ήταν και οι Κιουλτζόπουλος, Μουρατίδης, Παπαζούδης και Ελευθεριάδης Θ., ενώ από την Καβάλα ξεχώρισαν με την απόδοση τους οι Λαδάκης, Μπάτζιος και Γιαλούσης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Καραγέργιος της ΕΠΣ Κοζάνης με βοηθούς τους Χρήστο Τσαμπάση και Θεόδωρο Τζουβάρα.

Δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Τυριακίδης): Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Παπασυμεόν, Μουρατίδης, Παπαζούδης, Ελευθεριάδης Θ. (67’ Ελευθεριάδης Γ.), Παντελίδης (89’ Κοβάτσης), Διαμαντίδης, Καραγιάννης, Σιδόρης (46’ Ελευθεριάδης Γ.), Τσιρλίδης.

ΚΑΒΑΛΑ (Διγκόζης): Συριτούδης, Γιαλούσης, Κυριακίδης, Λαδάκης, Μπαντάνης, Μπάτζιος, Μπλιός, Παβίσεβιτς, Παππάς (58’ Μπρατσιάνι), Τουμανίδης (74’ Δέντσας), Πτινόπουλος.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.