Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Προβάδισμα 16 μονάδων για τη Νέα Δημοκρατία



Προβάδισμα 16 ποσοστιαίων μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.
Βάσει των ευρημάτων της δημοσκόπησης, η Ν.Δ. συγκεντρώνει ποσοστό 32%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να λαμβάνει 16%. Σε προηγούμενη έρευνα του ΠΑΜΑΚ, η Ν.Δ. συγκέντρωνε 30% και ο ΣΥΡΙΖΑ 15%.

Ειδικότερα, στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου, τα κόμματα συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά:
Ν.Δ.: 32%
ΣΥΡΙΖΑ: 16%
Χρυσή Αυγή: 8%
ΚΚΕ: 6%
Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ): 5,5%
Ένωση Κεντρώων: 3%
Πλεύση Ελευθερίας: 3%
ΑΝΕΛ: 2%
Ποτάμι: 1,5%
ΛΑΕ: 1%
Άλλο κόμμα: 6,5%
Δεν ξέρω/δεν απαντώ: 15,5%

Στην ερώτηση «ποιος είναι καταλληλότερος Πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 36%, έναντι 19,5% του Αλ. Τσίπρα. «Κανένας» απάντησε το 41%.
Στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, πρώτος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 31%, δεύτερη η Ζωή Κωνσταντοπούλου με 27,5% και τρίτος ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 22,5%. Ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 22%, ο Βασίλης Λεβέντης με 21%, ο Σταύρος Θεοδωράκης με 20,5% και η Φώφη Γεννηματά με 20%. Πάντως, για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, η πλειονότητα των ερωτηθέντων διατηρεί αρνητική εντύπωση. 
Στην παράσταση νίκης η Ν.Δ. προηγείται με προηγείται με διαφορά 58,5 ποσοστιαίων μονάδων, 70,5% έναντι 12% του ΣΥΡΙΖΑ.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Κλείνει η αριστερή παρένθεση.. ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Ελλαδα του 21ου αιωνα η πολιτικη νοημοσυνη βρισκεται και γω δεν ξερω τα τζακια ανθρωποι που σκοπο της ζωης τους εχουν να υπηρετουν την Ελλαδα και τους Ελληνες πρεπει να ειμαστε ευγνωμονες.Αραγε σε 50-60 χρονια παλι θα κυβερνουν μητσοτακηδες καραμανληδες και παπανδρεου με υπουργους κεφαλογιαννηδες βαρβιτσιωτηδες τζιτζικωστηδες μπακογιαννηδες ο καστρο λιγοτερα χρονια κυβερνησε χωρις εκλογες μηπως θα πρεπει να καταργηθουν και στν Ελλαδα και ναεναλασσονται στην εξουσια το ιδιο δεν ειναι να γλυτωνουμε και τα εξοδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.