Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσκληση συμμετοχής επαγγελματιών στο 1ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Σκύδρας




Ο Δήμος Σκύδρας θα πραγματοποιήσει το 1ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, στο χώρο του Ο.Σ.Ε., στη Δημοτική Κοινότητα Σκύδρας, όπου θα λειτουργήσουν και θα δραστηριοποιηθούν 6 περίπτερα, 1 λούνα παρκ καθώς και πλανόδιοι μικροπωλητές.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Δημαρχείο, από τη Δευτέρα 05/12/2016 έως την Παρασκευή 09/12/2016 κι ώρα 15:00’. Όσον αφορά τα είδη που επιτρέπεται να πωλούνται είναι:
Ζαχαρώδη είδη και αναψυκτικά,
Ξηροί καρποί , είδη διατροφής, ποτά,
Αγιογραφίες, αφίσες, είδη λαϊκής τέχνης κλπ
Ψιλικά, είδη δώρων,
Μικροπωλητές διαφόρων ειδών
ανθοκομικά – διακοσμητικά είδη
Για τη διάθεση των θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, όπου τον πρώτο λόγο  θα έχουν οι Δημότες του Δήμου Σκύδρας.
Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και έντυπα αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται από το Δημαρχείο – Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης – Γραφείο 3. Αρμόδια στελέχη: Ελένη Ευαγγελίδου 2381351882, Πετρούλα Κολυμπάρη 2381351881, Δημήτρης Πορτοκαλίδης 2381351887. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΠΕ...ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ...ΕΔΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΙΑ (ΜΑΝΔΑΛΟ,ΚΡΑΝΕΑ,ΚΑΛΗ,ΑΝΥΔΡΟ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ Η ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ, ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ Η ΣΚΥΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ...ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ Η ΜΕΝΗΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ!!!ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΛΗ ΕΜΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΣΚΥΔΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΡΙΖΟ, ΠΕΤΡΙΑ, ΑΡΣΕΝΙ ΚΛΠ...ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΜΕ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΨΕΥΤΗ, ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.