Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με εμφάνιση Πρωταθλητή ο Εδεσσαϊκός κέρδισε την Πέλλα 3-0



Με επιβλητική εμφάνιση που θύμιζε τις ένδοξες στιγμές των Τραιανοφορων η ομάδα του Εδεσσαϊκού κέρδισε στο κυριακάτικο ντέρμπι της Α1 την ομάδα του Μ.Αλ.Πελλας παίρνοντας την θέση της στην κορυφή πλέον της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι και ειδικά το πρώτο μέρος ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων που ξεκίνησε πολύ νωρίς με τον Βαγγέλη Καραμεταξά να πετυχαίνει τα δύο τέρματα στο 20' και στο 25' με εξαιρετική ατομική ενέργεια και τον Καράμπελα στο 36' να τριπλασιαζει τα τέρματα των γηπεδούχων  σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό αφού στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Γιωργου Νασιοπουλου χαμήλωσαν ταχύτητα και κράτησαν το σκορ στο επίπεδο τους παίρνοντας άνετα τη νίκη μπροστά στους πολυάριθμους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Οι παίκτες του Κώστα Νινιατσούδη έπαιξαν πολύ μουδιασμένα μένοντας πολύ νωρίς πίσω στο σκορ χωρίς να μπορέσουν να αντιδράσουν με αποτέλεσμα η ήττα να έρθει φυσιολογικά. 
Η διαιτησία του αγώνα ήταν των: Καρυπίδη, Αρέστη, Παπαδόπουλου Κ.

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ (Γιώργος Νασιόπουλος) Αποστόλου (85' Βόλτσης) Παπουλίδης, Κιόρτσης Κουμπους Ουζούνης ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Λαφαζανίδης, Καράμπελας( 75' Μπάρμπας) ΜΕΤΑΞΑΣ, ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ, Ρετζια. 

Μ.ΑΛ.ΠΕΛΛΑΣ (Κώστας Νινιατσούδης) Μουρτζίδης Παναγιωτέλης Ίμπας Σιαματας Ζώγας (66' Βουδούρης) Ιωσηφίδης Μπουράκης Σαλικας Κατσιαμάκης, Πλιόγκας (46' Τζιότζιος) Ρεκος(80' Μπρατσουδης)    

(Η ομάδα του Εδεσσαϊκού αρνήθηκε να φωτογραφηθεί στο φακό μας όπως και ο πρόεδρος της ομάδος) 
Eπιμέλεια Χαρά Ματεντζόγλου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΧΑΡΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειραζει ρε χαρα... ο σιμος και ο τεο θα σε αγαπουν αιωνια και θα βγαινουν σελφι μαζι σου για το φβ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΟ.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΝΟΜΠ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΕΧΕΙ 2 ΦΑΝΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥς ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥς. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ.
      ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

      Διαγραφή
  3. αντε ρε ταγαρια που μονο η Χαρουλα σας φταιει .ο Ξενακης και καθε φανατισμενος φιλαθλος η παραγοντας που γραφει οτι να ναι δεν σας πειραζει ασχετοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στρουγκανοβλαχε η διαφορα ειναι οτι ο ξενακης γραφει στο σαιτ του εδεσσαικου ενω η χαρα μας το παιζει και καλα αντικειμενικη...

      Διαγραφή
    2. ρε ταγαρι ο Ξενακης δλδ ειναι αντικειμενικος???ελεος ρε ασχετοι καταστρεφεται το ποδοσφαιρο

      Διαγραφή
    3. βγαλτε την χολη σας βρε ταγαρια. αποπροσανατολιστε τον κοσμο...που επερεπε να περασει ο μισος πρωτος γυρος σχεδον με τον καραβλαχο τον Νασιοπουλο να καταφερει να στρωσει την ομαδα σας

      Διαγραφή
  4. ποιοτητα ο Εδεσσαικος...συγχαρητηρια για την συμπεριφορα τους παραδειγμα προς αποφυγην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας μιλήσουμε και για το παιχνίδι...Πρώτο ημίχρονο...απορώ πως αυτη η ομάδα, ήταν πρωτη και αήτητη..!!! από τα πλάγια έμπαζε... ειδικα από το αριστερο της άκρο..
    Στο δευτερο ημίχρονο, όταν κερδίζεις 3-0, παίζεις και λίγο κρατωντας δυνάμεις.
    Όσο για τους τερματοφύλακες, αν εννοείτε για τον Εδεσσαικό, καλό ειναι να γράφετε ΟΛΗ η αλήθεια.
    Ο διαιτητης λοιπόν , δεν άφησε τον τερματοφύλακα επειδη φορόυσε παρόμοο χρώμα με την φανέλλα των αντιπάλων, και διέταξε την αλλαγή της δίνοντας ο τερμαοφύλακας που βγηκε την φανέλλα του σε αυτόν που μπήκε...
    Αν λοιπόν εννοούμε αυτό, ακλό είναι όσοι ασκούν την δημοσιογραφία, να λένε απλά την αλήθεια. και όχι να αφήνουν να αιωρούνται διάφορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραίο το "ασκούν δημοσιογραφία"... χαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  6. ασχετε αν διαβαζες το σχολιο η κοπελα λεει οτι ολοκληρος Εδεσσαικος δεν εχει στολες για τους τερματοφυλακες με τον αριθμο 1 στην φανελα.δεν ηξερε ο τερμας αλλαγη που θα εμπαινε οτι δεν θα τον αφηνε ο διαιτητης να παιξει??ρεζιλι εγιναν. Ποδοσφαιριστης που παιζει μπαλα πολλα χρονια το λεει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού είναι ο τέρμας.... εσύ κατάλαβες γιατί έγινε αλλαγή στις φανέλες με τους ... τέρματες, η ακόμη.?

      Διαγραφή
  7. ΧΑΡΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΦΑΚΟΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΛΑ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΦΟΝ ΑΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ.... ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ... ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΟΝΟΜΑ...Η ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οι πολλες selfie βλαπτουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.