4.12.16

Πέρασε και από την Έδεσσα ο ΦΟΑ, 68-71 τον Πανεδεσσαϊκό

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 68-71
Ούτε ο Πανεδεσσαϊκός κατάφερε να σταματήσει τον ΦΟ Αριδαίας, ο οποίος συνεχίζει να μαζεύει το ένα ροζ φύλλο αγώνα μετά το άλλο μετά την 9η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή δυνατά και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα εφτά πόντων στο 1ο δεκάλεπτο (13-20). Στο 2ο δεκάλεπτο όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση και εκμεταλλευόμενοι τα πολλά φάουλ που φόρτωναν οι διαιτητές της αναμέτρησης τους παίκτες του ΦΟΑ πέτυχαν να κλείσουν το ημίχρονο ισόπαλοι με 31-31.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση έπαιξαν γρήγορο μπάσκετ, πέτυχαν σημαντικά σουτ έξω από τα 6,75 ενώ και στην άμυνα έκλεισαν τους διαδρόμους στα ατού του Πανεδεσσαϊκού με αποτέλεσμα να φτάσει δίκαια στη νίκη με 68-71 που τον διατηρεί μόνο πρώτο και αήττητο στο πρωτάθλημα.

Κορυφαίος για την ομάδα του ΦΟΑ ήταν ο Μακρόπουλος με 22 πόντους και 2 τρίποντα. Πολύ ουσιαστικοί επίσης για την ομάδα του ΦΟΑ ήταν και οι Στρέπκος (13π.), Τοπαλίδης (12π.) και Αβραμίδης (12π.). Από την ομάδα του Πανεδεσσαϊκού ξεχώρισαν οι Ιωσηφίδης (19π.), Πασσαλίδης(14π.) και Πέτκος (12π.). 

Αρνητικοί πρωταγωνιστές (κυρίως στο πρώτο ημίχρονο) ήταν οι διαιτητές της αναμέτρησης Μελανίδης και Παπαδόπουλος, οι οποίοι φόρτωναν σχεδόν σε κάθε φάση με φάουλ τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν πολλά παράπονα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χαλάει ο ρυθμός του παιχνιδιού και να δημιουργείται εκνευρισμός στους παίκτες.

Την επόμενη αγωνιστική (10/12) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται στην Αριδαία την Αλεξάνδρεια, ενώ ο Πανεδεσσαϊκός αγωνίζεται στην έδρα του ΑΟΚ Βέροιας.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(13-20), 2o(31-31), 3o(49-59), 4o(68-71)

ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Βάτος): Πέτκος 12(4), Ιωσηφίδης 19(2), Μάρκου, Θεοδώρου 6, Γιαννούλτσης 1, Χατζηχαρίσης 5, Πασσαλίδης 14, Τσάμης, Ζαχάρας, Κληντσάρης 5(1), Ντουλαβέρης 2, Καρυπίδης 4.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Aμπάρης, Κανονίδης, Σαμαρτζίδης 2, Τοπαλίδης 12, Αργυρός, Μπεγλόπουλος 3(1), Παπαβραάμ 3(1), Αβραμίδης 12(3), Μήλης, Μακρόπουλος 22(2), Στρέπκος 13, Τζάτσης 4(1), Αμανίδης, Αλεξανδρόπουλος.



9 σχόλια:

  1. Μελανίδη ξεφτιλήστηκες χθες απαράδεκτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο πρώτο ημίχρονο οι διαιτητές δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα.Δεν άφησαν να δούμε μπάσκετ για να μείνει με το ζόρι η Έδεσσα στο παιχνίδι.Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στην ομάδα τις αριδαιας!! Μία ομάδα με κορμο εδώ και χρόνια.. ήταν πιο αποτελεσματική!! ο πανεδεσσαικος έχει καλο ρόστερ!! Αλλά προπονητή που δεν ξέρει να διαχειρίζεται αγώνες.. με 6-7 παίκτες σεκαθε παιχνίδι Και αδικημένους τα παιδιά τις πολης.. ελάχιστα λεπτά τον Θεοδώρου! και τον Τσαμη για άλλο ένα παιχνίδι ξεχασμένο στο πάγκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα καταλάβαμε γιατί επανήλθε σε αγώνες του ΦΟΑ ο Μελανίδης...δεν του περασε ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μελανίδη μια ζωή τα κόμπλεξ σου με τον ΦΟΑ τα βγάζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιλαμε για κακους διαιτητες γενικα!! καλο παιχνιδι σε γενικες γραμμες με τον ΦΟΑ να δειχνει να ειναι πιο ουσιαστικος εχοντας εδω και χρονια εναν κορμο!! καλες μοναδες ο πανεδεσσαικος αλλα οχι τοσο ομαδα... δειχνοντας να μην υπαρχει επικονωνια μεταξυ τους!! ο προπονητης τους δεν ξερει να διαχειριζεται αγωνα ενω για ενα ακομα παιχνιδι ειχε ελαχιστη συμμετοχη ο Θεοδωρου και αξιας αποριας ξανα θεατης στον παγκο ο Τσαμης.. που τοσα χρονια κρατανε την ομαδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βλέπω μια συμπνοια απόψεων μεταξυ του 4,16 και του 5,54. Σαν να είστε ένας άνθρωπος για παράδειγμα. όσον αφορά τον προπονητη. ένας άγιος ειχε κάνει μια πρόβλεψη. μέχρι τα Χριστούγεννα δεν υπάρχει να είναι ο θεσσαλονικιος, προπονητης. θα είναι ο εδεσσαιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε αντί να στείλετε κανεναν Κατερινιώτ διαιτητή Α1 σε ντερμπι εσείς στελενετε Μελανιδη; Και μη μου πείτε οτι ο Παπαδόπουλος ειναι Α1 επειδή έτσι τον βαφτισατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν να έχεις στο γκαράζ την Φεράρι και να πηγαίνεις για καφέ με το Ζάσταβα!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.