Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Φυσάει κόντρα": Διαφωνούμε κάθετα με την κατάργηση του 9ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας



Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Έδεσσας , με αφορμή τη συζήτηση του 23ου θέματος , που αφορούσε τη γνωμοδότηση του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με τις μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2017-18, ακούστηκαν τοποθετήσεις δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης και μάλιστα εκπαιδευτικών, που θεωρούν ότι η πόλη της Έδεσσας έχει μεγάλο αριθμό σχολικών μονάδων σε σχέση με το μαθητικό της δυναμικό και ότι θα πρέπει να καταργηθεί το 9ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης.
 Είναι αυτονόητο ότι σαν δημοτική παράταξη διαφωνούμε κάθετα  σε κάτι τέτοιο και αν είναι στις προθέσεις της δημοτικής αρχής να υλοποιήση μια τέτοια απόφαση  θα μας βρει δυναμικά απέναντί της.
Ο Επικεφαλής της κίνησης 
Δημητριάδης Βασίλης


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Κακοί στραβοί κ.λ.π εκεί στο μαγαζί του Γιάννου και έχω γράψει τόσα σχόλια εναντίον τους για διάφορα θέματα αλλά σε αυτό δεν μπορεί κάποιος να διαφωνήσει.
    Αν δεν κάνω λάθος ο Δημητριάδης δάσκαλος είναι όπως και πολλοί άλλοι εκεί στο Φυσάει-ξεφυσάει Κόντρα.
    Ρε μάγκες μήπως κοιτάτε το συνάφι σας;
    Αλήθεια γράψτε πόσους μαθητές έχει το κάθε σχολείο της Έδεσσας και τι γίνεται με τοω αριθμό των παιδιών ειδικά στο 2ο, 4ο και 9ο για να βγλαουμε συμπέρασμα αν και ακούγονται κάτι περίεργα νούμερα και για τα άλλα σχολεία 1ο 7ο κ.λ.π.
    Πέστε μας και πόσοι δάσκαλοι δουλεύουν μέσα στην πόλη και θα καταλάβουμε τι γίνεται.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ 300-350 ΜΕΤΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΣΧΟΛΕΙΑ.
    ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας πει κάποιος τελικά πόσοι μαθητές και πόσοι εκπαιδευτικοί υπάρχουν στα παραπάνω 3 σχολεία για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας τι παιχνίδι παιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.