Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βραβεύθηκε η μαθήτρια Μαρία Χρυσοστομάκη από τα Γιαννιτσά



Πήρε το Α΄ Βραβείο σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό για το Κάπνισμα

Στο πλαίσιο των δράσεων για την Πρόληψη του Καπνίσματος στη Μαθητική Κοινότητα, διοργανώθηκε φέτος από την Αντικαρκινική Εταιρεία και σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα - ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΩ», το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.
Το μαθητικό πρόγραμμα του συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016, στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ», στις 9.00π.μ., και αφορούσε σε μαθητές Ε’ και Στ’ Δημοτικού, Α’, Β’, Γ’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου. 
Το συνέδριο περιελάμβανε παρουσιάσεις δράσεων των μαθητών σχετικά με το κάπνισμα, μουσικό πρόγραμμα από μαθητές, καθώς και βράβευση έργων μαθητών, που προέκυψαν μέσα από τον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τον έλεγχο του καπνίσματος. 

Βραβεύθηκε η Γιαννιτσιώτισσα μαθήτρια 
Στο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο βραβεύθηκε και η 13χρονη μαθήτρια της Α΄ τάξης του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών, Μαρία Χρυσοστομάκη, για το πρώτο βραβείο που απέσπασε στον Διαγωνισμό με θέμα το Παθητικό Κάπνισμα και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Το θέμα παρουσιάσαμε σε προηγούμενο, αποκλειστικό ρεπορτάζ.
Στο 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό οι μαθητές του Δημοτικού κλήθηκαν να δημιουργήσουν έργα ζωγραφικής, με θέμα «Παθητικό Κάπνισμα» και οι μαθητές του Γυμνασίου και της Α΄ Λυκείου, να γράψουν μια ανοικτή επιστολή ή ένα γράμμα, με θέμα «Παθητικό Κάπνισμα και Ανθρώπινα Δικαιώματα». 
Στο συνέδριο μαθητές και εκπαιδευτικοί ύψωσαν την φωνή τους και έστειλαν ηχηρό μήνυμα για έναν «Κόσμο χωρίς Κάπνισμα».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ.ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.